20.11.2013

The Salad Bar Hämeenkatu & Ikea



Ikean verhovalikoimaa
Tänään vierailin ekaa kertaa uudessa salaattibaarissa. Annos maksoi 7,5€ ja oli erittäin täyteläinen kaikkine makuineen. Kävin lounaalla Heidi Kuusiston kanssa, hän kirjoitti aikoinaan suosittua quinoaa blogia ja saman henkisyys meitä yhdistää sekä samanikäiset pojat ja josko jotain yhteistyötä joskus tulevaisuudessa.

Kävin hakemassa tarvikkeita montun toimistolle sekä pikkujoulutarvikkeita. Kallein ostos oli mahti-iso ruukku (30€) montulle oven viereen ja saan siihen kanervan ja havuja..ehkä jonkun lyhdynkin vielä. Nyt rupes feminiininen puoli jylläämään keskellä karuja kiviä.
Tauluhyllyjä kivimalleille, verhotangot, kehyksiä kohdekuville. Pikkujouluihin ostin niitä halppis fleecejä 3,90€ kpl pöytäliinoiksi. Kysyin viel siel Ikeas sellasilta arvokkaan näkösiltä rouvilta et " saanko kysyä kun näin nuorena ihmisenä en aina tiedä perinteisistä kattaustavoista et onko tökeröä käyttää fleeceä pikkujoulupöytäliinana, olis niin sopivan kokoinenkin ja edullinen?" ja rouvat kehui et loistoidea, ei lainkaa tökeröä, tonttujen pukuhan siitä mieleen tulee eli sopii hyvin :D Jep ja niitä läks mukaan, ne voi pestä ja antaa eteenpäin tai laittaa varastoon ja käyttää ens vuonna uudelleen. Samanhintaiseks tulee kun kerttis liinatkin eli n. 2€ metri.

Ikean kerttis- lautaset oli osaltaan loppunut mut onneks ostin niitä viimeks sen verran reilummin et kotoo löytyy kahvilautaset. Niin tyylikkäitä kun neliskanttisia ja punaista kuvioo. Ihanaa järkkäillä pikkujouluja ja sormet syyhyää päästä laittamaan tiloja kuntoon, meil ennestään jo niin ihania joulukoristeita myymälässä joten niillä saa kaikenlaista aikaiseksi. Niin ja Ikeast tarttu mukaan pienet räsymatot pöytäliinojen päälle siis kynttilä ja havusysteemien alle. No laitan kuvaa sitten myöh. Kaikenlaista hyödyllistä kuitenkin ettei jää pelkkään pikkujoulukäyttöön.

Mul ei kierrä enää sormissa veri kun täs sängys makaan ja kädet ylhääl kirjoittaa. Pesulle ja nukkumaan..ja ihmettelemään mitä huominen tuo tullessaan : )

S