11.11.2013

Oriveden Pyörä

Poikettiin tänään paikallisessa urheilukaupassa. Lino halusi isojen poikien hanskat ja hoidosta tuli kehoitus siirtyä pikkuhiljaa toppavaatteisiin, joita haalaria lukuunottamatta meil on kehnosti. Haalari kuulemma viel liika kuuma ja lähdettiin sitten sille linjalle et villapaitaa alle, kevyt takki päälle ja löytötexistä löyty toppahousut Linolle, Lenni kai menee viel välikausihaalarillaan villapaidan kera. Villasukat kun jo jalassa.





Aina on ongelmana tuo lasten pipo/kaula alue, ei tahdo mikään pipo istua valumatta silmille tai paljastamatta otsaa liikaa tms.. Linolle löytyi Mll kirpparilta silloin makee mustaharmaa raidallinen kypärämyssy ja nyt lähes samis mut pirtsakampi myös Lennille ja Lenni sai itelleen lämpöiset Rasavillin kintaat, vanhat vastaavat olikin kolme talvee käytössä ja muhkeus/lämmittävyys tipotiessään. Nuo Rasavil-hanskat oli 11,50€ löyttärissä, kun joskus maksaneet yli 20€ joissain liikkeissä.

Pojilla on pakkasille ne MiniRodinin mustat haalarit..nyt jos saisin uudet ostaa, niin suosisin varppiin kotimaista Reimaa ja heidän upeaa tämän talven mallistoa, pihi kun näis hommis välillä olen niin Lennin haalari starttaa neljännen talvensa vieläkin erittäin hyväkuntoisena ja ens talvena toivottvasti viel jonkun muun lapsen päällä.


Muhkea toppatakki
Lenkkitakki
Kuvissa ihanat hupparit Pyörässä sekä ale-takit, punainen huippulämmin talvitakki hupulla, 70€, ihana ja tuo valkopinkki Halti oli ovh 299 ja nyt -50%, tarttisin niin just tollasen jonkun lenkkitakin, toisaalta kirpparilta vois löytää vähän käytettyjä helpostikin. Niin ja luulis ny Senni-siskon Stadium varastoist löytyvän takkia toisen perään.

Olin viimetalvena niin pienessä kunnossa et ei meinaa napit tänä talvena mennä kiinnikään. Pitäisköhän tehä asialle jotain. Jouluun asti sokeriton, vehnätön, vitsit miten menis syksy mukavin fiiliksin kun ei turmelis ja väsyttäis mieltään teollisuussapuskalla.
Suolarae aina suuhun jos tekee mieli makeaa, pitäiskö lähtee yrittämään, onks mukaantulijoita?? Jatkettais jouluun asti!?

S