10.11.2013

Kaamosvaloja


Lyhdyt pääsevät oikeuksiinsa jälleen!
Viime talvena laitoin risaiset jouluvalot lyhtyihin ja nyt taas, voi miten kivoilta näyttääkin. Ja tärkeintä se että valot terassillamme, ihan kuin sisällä mut tärkeää että näkyy sisältä, ohikulkijoita varten en valoja laita :) vaan luodakseen tunnelmaa sisätiloihin asti.

Haen kyl vielä etupihan pimeään portaikkoon valot, toissa talvena oli ja valaisi yllättävän hyvin.


Olen käynyt kaks kertaa hyvinvointivalmennuksessa ja oon oppinut niin paljon itsestäni sekä menetelmistä joilla saa hyvän ja rennon olotilan. Jo yhden kerran jälkeen elämäni muutti suuntaa radikaalisti.

Alkujaan hain valmennukseen jotta pääsisin lähelle ratkaisua migreenini suhteen ja jo ensimmäisellä kerralla tuntui, että nyt löytyi avaimet ja rupeaa helpottamaan. Nyt oli ekat menkat ilman migreeniä, ihmeellistä.

Valmennus voi olla mitä kukakin haluaa, ravitsemusta, liikuntaa, henkistä, kaikkia näitä yhdessä tilanteen ja ongelman mukaan. Olin niin fiiliksissä ekan kerran jälkeen ja jo aattelin et ei tokal kertaa voi päästä sellaiseen tilaan kun ekalla, mut niin vaan sitä tunteet mylläs ja itketti ja hetkeä myöhemmin nauroin niin paljon etten pystynyt lopettamaan. Tilanne oli ratkennut. Siel siis käydään elämän ongelmakohtia lävitse, haetaan ratkaisut ja juma miten olo onkin kevyt sieltä lähtiessä. Ja kun tää fiilis kantaa viel tääl arjessakin, koko elämä muuttuu niin paljon paremmaksi kun oppii ja oivaltaa.

Niin ja täs tämän ihan käsittämättömän opettavaisen pariskunnan nimet.. Heidi Kuusisto ja Heikki Harju ovat kyllä viimeisen vuoden aikana antaneet suunnan meidän perheemme hurjasti parempaan tilanteeseen. Vuodessa on muuttunut niin paljon kaikkea.

Tämä pariskunta pitää myös parisuhdeviikonloppuja, sellaiseen olis niin kiva päästä Esan kanssa, syventämään suhdetta uusin ajatuksin, lisäämään ymmärrystä. Niin ja siis meillä on tää vuosi mennyt paremmin kun ikinä ja 12v tulee täyteen ens kesänä. Mut kummatkin haluaa kehittää suhdetta edelleen, eipä ainakaan tylsäks käy :)

Voi kuulostaa tosi omituisilta nää jutut mut tää on yks parhaista jutuista mitä mulle ja meille on tapahtunut (tuntui et junnattiin vuosikaudet samojen ongelmien/asioiden kanssa) ja tätä kautta opin niin paljon lisää ja toivon sydämestäni, että saan joskus vielä opettaa näitä opiskelemiani juttuja eteenpäin ja auttaa ihmisiä erilaisissa tilanteissa.

Haluun olla vanhana sellanen liemiä keittelevä hyväntuulinen noita-akka, tukka nutturalla, keitokset puuhellalla, lapsia ympärillä, on ne sit kenen vaan, toivottavasti ainakin Linon ja Lennin tenavia joukossa ja sit kaikki on aina tervetulleita meille parantamaan vointiaan. On kyllä jo nytkin tervetulleita, mut liemet viel harjoitteluasteella.

Vitsit kun on niin intoo täynnä et ei malta odottaa mitä,elämä tuo tullessaan ja se paras hetki on nyt ja tässä.

S