18.11.2013

Autojalaivoja

Lino piirtää paljon. Täs kaikki läheiset ja ystävät omissa aluksissaan, autoissaan, laivoissaan.

Poikettiin tänään hoitopäivän jälkeen muorilla ja vaarilla hakemassa viron tuliaiset, Lino sai Lego-piipaan ja Lenni sai Porscen missä välkkyy valot ja kuuluu ääniä. Ihan säkällä muori ostanu sellasen lego paketin mitä meil ei viel ollu, muuten rupee palo-aiheiset olemaan kasassa.

Oltiin sovittu mennä mummelille ja Pepelle syömään ja siel oli laatikko uunissa kun paikalle saavuttiin. Ensteks saa kerätä aina keksikipot ja sokeripalat ym..ruokahuoneen pöydiltä pois sillä lapset ovat välittömästi niiden kimpussa :)

Jälkkäriks vispipuuroakin, nam. Esa tuli sinne kans koirien kans ja mä lähin ruokakauppaan. Ilokseni huomasin et vaik Lennin vaipat oli lopetettu niin pyynnöstäni ne olivat palanneet hyllyyn takaisin, ihanaa. Ja tänään pyysin isompia tilauseriä Uotilan kauraleivälle, sillä iltaan mennessä kun itse kauppaan pääsen, se on jo aina loppunut. Luulis että tilaisivat enemmän mut sanoi ettei kulje, mitä ihmettä kun ei oo nytkää kuukauteen ollu hyllys ja äitellekin olisin ostanu.

Lenni on yks shukka houshu..riisuu jatkuvasti päältään kaik vaatteet ja vaipan, sit hakee uuden vaipan ja kaapista uudet sukat ja uudet housut hokien kokoajan shukka..höushu ja kiikuttaa isälleen edelleen höpisten shukka..houyssy ja isä pukee ja taas 5min päästä kaik alusta. Kun tää episodi tapahtui eilen viidettä kertaa, mä repesin sellaseen hepulinaurunmyräkkään..poika on kun dementikko joka elää yhä uudelleen saman hetken. Toki on hienoa kun osaa riisua ja osaa hakea uudet vaatteet, on niin ylpeä itsestään ja viel kun osaa sanoo nuo kaikki sanatkin!

Tänään muuten uusina sanoina tulivat poppis eli Topi ja kurkku ja peipä eli leipä.