18.11.2013

Tukki vai heppa


Pojat ovat ratsastaneet tukilla..ihahhaa ihhahhaa. Tuo on se tukki mikä kulki myös kasvojeni päältä tuohon porrastasanteelle vyöryen, siinä se on kun kukaan ei jaksa sitä siirtää ees, on sen verran suuri. Tukista taitaa muotoutua Esan isän käsissä vaikka pöllö.

Eilen kun poikettiin täti-Sarilla, niin siel oli persilja-vettä ja jokapäivähän persiljaa smoothien joukkoon heitän mut että pelkkää persiljaa, vettä ja suolaa niin jopas on yksinkertainen ja raikas janojuoma ja mieti kuin sitä voi sit miksailla heittämällä hunajaa, jolloin tulee loisto energiajuomaa tai sit laittaa pari oksaa minttua tai sitruunamelissaa, mikä loistavaa väsymykseen ja piristää mielialaa. Siemeniä ja nokkosta voi joukkoon kokeilla.

Eli aloita viherjuomasi teko heti huomenna. Vettä, ripaus suolaa ja persiljaa sekä kuivattua nokkosta ja rohkeuden mukaan mitä milloinkin.. säilyy kannussa pari päivää jääkaapissa.
Niin hyvää ja raikasta että varppiin tulee juotua hätäseen! Ja jos ei niin muista se hunaja joukkoon.

Sokkarilla kävellessäni tuli kuulutus tyyliin näin tai tänne päin .."valikoimissamme monenlaisia siemeniä kuten auringonkukansiemeniä joilla voit helposti rikastuttaa ruokavaliotasi, sopii myös naposteluun. Liota siemeniä yön yli jolloin ne sulavat vatsassasi helpommin" !!! Vau!!

Tulin iloiseksi ja toivon että siemenhylly monipuolistuu ajan myötä ja luomua yhä enemmän.

S