24.11.2013

Putket soosissa


Keittiön viemärin haju riitti ja yhtäkkiä huomasin olevani kumihanskat kädessä.  Pyörittelin putket irti ja valmistelin Esaa joka oli menossa päiväunille et on valmiudessa avuks jos tilanne vaatii. Noo eihän se malttanu sivusta seurata vaan napattiin kuva putkista et osataan viel takaskin ne ruuvailla. Näiden lisäks on tiskikoneliitäntä ja sit se jos lavuaari täyttyy sivuvaraputki..nää termit aika hukassa :)

Putket oli täynnä skeidaa, pyörittelin wc-paperilla isoimmat liejut ja sit khh altaaseen likoamaan mäntysuopa-sooda veteen.


Yritin ekaks sitä hajua veke soodalla, etikalla ja kiehuvalla vedellä, mut nyt Esa lähtikin hakemaan kaupasta kodin putkimiestä et saatiin se alimmainen iso putkikin puhtaaks, hajua kun tuli edelleen. Ei oo mitään tietoo kuin tollaset pitäis oikeesti putsata ja kuin usein. Me asuttu täs 5vuotta ja olihan se puhdistamisen tarpeessa. Kodin putkimiestä sinne kerran vuodes kaadettu, mut ei kai sekään kaikkee syö. Pulloharjalla hinkkasin joka osan puhtaaks ja nyt pitäis olla taas raikkaat putket.

Tää sama tekis mieli tehdä tietty joka lavuaarille, vessois ny yksinkertaisemmat systeemit, mut kyl meinas jo epätoivo sen kaiken paskan ja sen hajun keskel iskee et Jesselle meinasin soittaa. Hän voi kommentoida tätä kokemuksen äänellä sit, kiitos :)

Tulipahan tämäkin kaappimme nyt hyvin tutuksi :D

S