20.11.2013

Joulupukin kodissa sataa lunta



Tultiin kotio ja poika pyys saada katsoa tietokoneelta videoita, no en antanut ja kinus saada katsoa telkkaria, no siihenkään en suostunu vaan mentiin kaivamaan joulukoristeet esiin ja siitähän ilo repesikin ja leikkiä koko illaksi. "Ei mua enää ikinä videot kiinnosta, mää vaan koristelen kämppää" ja niin koristelikin..loppujen lopuks kaik koristeet onneks kerääntyi tähän yhteen nurkkaukseen joulupukin kotiin. Siel satoi lunta, vilkkui valot ja välillä oli kytkin hukassa. Haki S-koukkuja ja kiinniteli niillä erinäisiö esineitä tangoista roikkumaan. Ei voinu kun ihailla tuota innostusta ja joulufiilistä mitä tuo Linon luomus ja sen tekeminen sai aikaan. Poika leikki tuolla lähes koko illan.

Katsottiin tosin poikien kans Lumiukko dvd, oli viel paketissa ja pyörinyt siihen malliin pitkin kämppää näkösällä et nyt oli hyvä aika katsoa se. Lumiukko on ihana ja tunnepitoinen. Aikoinaan katsottiin se aina jouluaattona äidin ja Sennin kanssa telkkarista, yks tärkeimmistä hetkistä. Nykyään vietämme aamupäivät aattona anopilla ja siel on tullut kyynel silmään välillä siitä että en ole meidän naisten kaa katsomossa tai joskus esim joulurauhan julistus tullut samaan aikaa ja arvata saattaa että lumiukko jää kakkoseks. Mut tänä vuonna saan katsoa sen varmasti poikien kanssa. Lino tykkäsi kovasti. Pidin kumpaakin sylissäni tämän puolituntisen ajan tänäön ja vitsit miten ihana hetki.

Jos Lino katsoo pikkukakkosen, just tollain jonkun videon niinkun Lumiukko ja sit viel hammaspesun jälkeen isänsä kans muumin niin siitähän tulee 2h videota tälle päivää, huh se on paljon. Pitänee olla tarkkana jatkossakun ja järkkäillä vaan askarrusta ettei ainakaan enempää tunteja tulisi.

Joogas olin, on se vaan niin huippua, mitä kauemmin on siel käyny sitä suuremmat fiilarit siitä saa, antoisaa!!
Käyn edelleen ohjatussa vaik osaan kai ne jo unissani, mut alkeissa loistofiilis ja kokenut alkeet porukka ja just sopivaa kun ei tarvi ite aatella mitään, tekee vaan niinkuin toinen sanoo. Tänään seisoin päälläni pitkän tovin tai osittain käsien varassa mut anyway se oli kivaa!!

S