30.11.2013

Ihan sekasin :D

Tää on ihan unelmien täyttymys. Tällaista oon aina halunnut ja toivonut kokevani. Mä opin tääl niin paljon, saan tutustua uusiin ihaniin ihmisiin, ylitän itseni ylipäätään sillä, että olen täällä yksin vaikkakin ryhmässä, silti nytkin yksin tääl kammaris kun muut ovat pareittain. Tääl on erittäin erilaista ruokaa, kasvis-ja yrttipitoista juu mutta, että ne intialaiset mausteet, morjes mitä makuja.

Me vaan ollaan tääl täs yhdes talossa, käytiin erään rouvan kaa iltalenkillä kyl ja kun verannalla sattui olemaan pikkujoululaiset vikisevän koiransa kanssa niin kysyin et lähteeks koira lenkille ja lähtihän se.

Tääl on myös tänään ollut tän koko Frantsilan äidin eli Virpin järjestämät pikkujoulut, hänen perheensä ystävineen ja meidän kutsuttiin mukaan iltaohjelmaan. Oli toistemme hieromista, paljon laulua ja lasten esityksiä, pukkikin vieraili. Virpin äitikin oli paikalla, kaunis v. -24 syntynyt mummu :)

Muut kurssilaiset ehti saunomaan kunnes mä ja Terhi päästiin löylyttelemään. Pikkujouluista kun ei malttanut kesken lähteä. Saunassa, vessoissa, pöydillä, joka paikassa testereitä Frantsilan tuotteista ja kyl on iho nyt kaunis, on jalkavoidetta, rintavoidetta, niskoissa kipuöljyä, kasvoissa savinaamiot, kasvovesi, monet eri voiteet..lisäks dödöt ja tuoksut sekä sisäisesti otettavat valmisteet testattu.

Tääl huippuenergia, kaikki on yhtä ja kaikki on tässä ja nyt. Niin ja tää kiireettömyys, avoimet hymyt, katseet, keskustelut, auttaminen.

Ja kun täs talossa ollaan ja ei tarvii lähtee mihinkään, saunakin tuos pihassa ja kaikki tapahtuu sadan metrin säteellä. Ei lähtemisiä, senkun ollaan vaan ja tehdään mitä millonkin täytyy.

Siel saunassa kun Terhin kaa istuttiin ja Terhi aikoinaan Virpin lapsia kaitsenut 30v sitten, avas Virpi oven ja kutsui meidät aamun joogaan. Ihan huippua!

Siis, että kaik on tervetulleita kaikkeen.
Tää paikka vie sydämen, ihana!!

Kaik jo nukkuu, mut tietty mä vikana valvon, uniteetä juotiin monta kuppia, loistavat keskustelut viel iltapalalla pirtissä. Upeita tarinoita, kokemuksia.
Ja viel huominenkin tätä, jee!

Lapsia ikävä, seuraavan kerran otan ne mukaan ja toivottavasti Esakin lähtis.

S