6.11.2013

Pojat lohilounaalla

Salad Bar


Käytiin tänään korvatarkastuksessa Mehiläisessä ja sen jälkeen mentiin syömään kauppahalliin. Salad bar ruokki meidät kaikki hintaan 13€, salaatti runsaalla lohella ja raejuustolla, meloneilla, kaalilla. Lapset napsi vattansa täyteen ja lopuks saivat leivän palaset. Leipää ostettiin kotiokin, hajuukaan ei oo mitä siinä on mut hyvää on.

Puuhakirjaostoksille sokoksen alakertaan. Zoo tarrapuuhakirja ja suomen kartat puuhakirja läks mukaan sekä Lego- joulukalenteri, jota ilman viimevuonna jäätiin. Puuhakirjat nyt niin  suosikki tekemistä, parissa päivässä tekee ja kivaa yhdessä tekemistä aikuisen kanssakin.

Lapset paranemaan päin, on kyl ollu tavallisuudesta poikkeava viikko.  Toi puun kaatuminen viel. Tekemistä ylimääräistä arjen pyörittämisen lisäksi.
Kaik on hyvin ja oon niin kiitollinen ettei lapsilla korvia pahempaa ja ettei tuo puu makuuhuoneen päälle ja se, että meil viel kaks vakuutusta kai päällekkäin kun irtisanomislaput eilen löydettiin vanhoille..unohtunu täyttää, joten joku nyt korvaa joka tapauksessa.


S