8.11.2013

Mieli muuttuu

Oon aikaa sit aatellu kirjoittaa siitä kuinka se mieli muuttuu elämän varrella.

Pitkätukkaiset miehet, apua, mut mites sitä ehdotinkin aikanaan Esalle ja juma se näyttikin komeimmalta koskaan. Pojilla kans liehuletit kummallakin.

Neuvolan tädille sanoin et lapset nukkuu heti pian omassa huoneessaan, nii, kappas tääl on kainalossa tuhissu jompikumpi jo 4v ajan.

Sininen värinä on aivan kamala, en pue sitä pojilleni saati itselleni. Tänään oltiin koko revohka orkesteria tsiikaamassa ja naureskelin kaikkien sinisille takeille, jopa itselläni on aivan ihana sininen takki.

En tajua miten jotkut syö joka päivä karkkia tms.. Juu en mä tajua kuinka oonkin herkutellu täs viimeset puolvuotta niin että piti ostaa parit uudet housutkin.

Nuorena ihmettelin aina sotkuisia koteja, äidin rättimaniassa asuneena en tajunnut miks joku ei siivoa, mutta näkisittepä tällä hetkellä kotimme. Lattial ei kävele kompastumatta ja pöydillä ei laskutilaa ja viel 4pvää sitten tää oli vimpan päälle eli muutaman päivän sotkut, ei uskois et tälläistä,saa aikaan.. odottaa siivoamistaan, toisaalta sitä,nauttii kuinka osaakin elää sotkun keskellä siitä välittämättä. Ympäristöllä ei ole väliä kun sydämessä on rauha.

Liikunta on välttämätöntä..eipä oo enään, ennen se oli tapa ja sykemittari kulki 10v sitten aina ranteessa, enhän mä ollu liikkunut ellei se lukenut numeroina, sit 2008 heivasin mittarin veke ja nykyään liikunta on enemmänkin tapa rentoutua, purkaa ylikuormittumista, toki nauttia musiikista esim. zumbassa ja saada happi kulkemaan. Mieluiten se tapahtuu ulkona, mahdollisimman mukavaa puuhastelua, metsäkävelyä tai ihanaa joogaa. Tällä hetkellä tämäkin puoli on täydessä minimissä, en halua olla pois lasten luota, ne niin ihania ja legoilla leikkiminen kivempaa.

En osta ikinä kosketusnäyttöä, ei sitä voi oppia käyttämään...tää puhelin on ollut loistava nyt kun sain asetukset kohdilleen, hyvä kamera, nopea netti, suuri näyttö jne.. Ja näköjään kaikkee sitä oppii.
Kameran kylkiäisenä saatu GalaxyTab on edelleen käyttämättä, sille en keksi käyttöö, mut ehkä pojat joskus keksii.

No mut mersua en ikinä osta ja sellaista ei tuu meidän perheelle, no en oo ostanu ja aika kaukaa haettua että sellaista menisin tekemään kun haaveissa lapsesta lähtien ollu VOLVO :D..vaarilla oli kun oltii lapsia ja siel oli pantteripenkit ja sellanen hieno vilkkuvalo. Mutta meidän perheessä on mersu ny ollu jo pidemmän aikaa. Loistava ajettavuus, kestää kilometrejä, näyttävä auto vaik olis edullinenkin, järkevähän se kaikinpuolin on.

Kuka jaksaa lämmittää savusaunaa?? Mä niin haluisin meille savusaunan!! Tähän keskusta-alueelle tuskin saa mut ehkä mökille viel joku päivä ilmestyy savusauna..ne kuulemma palaa keskimäärin poroks kerran kymmenessä vuodessa. Jos meil olis savusauna, ei me,muuta käytettäisikään.

Pariskunnat  nukkuu samassa sängyssä....noo onhan se kai sellanen ihanne, mutta täs vuosien varrella oppinut et monessakin perheessä oikeesti aatellaan enemmän unen laatua. Meil omat huoneet Lino ja isi, toises Lenni ja äiti. Et tällaista, katotaan jos joskus sit , jos opin nukkumaan ennen puoltayötä. Ja se että nukkuu eri huoneissa ei vaikuta pätkääkään negatiivisesti romanttisuuteen, hauskintahan on hiippailla toisen luo ;)

Nyt mietin et raakaa kanamunaa en syö, vai miks jotkut syö??

Ny nukahdan sikeään uneen.
Kiva päivä tänään.

S