13.11.2013

Kuvausreissulla

The Grill
The Grill

Mielenkiintoinen päivä!!
Olin järjestelly meille kuvattavia kivikohteita täksi päivää. Kuvaajana toimi Sanna Hellekoski. Aloitimme Ruutanassa sijaitsevassa unelmieni talosta. Kävin heillä viimeksi 5v sitten ja nyt kun pihatkin oli laitettu niin meinas leuka tipahtaa. Upeaa oli!

Seuraavaksi Hullu Poro jossa nautimme herkullisen lounaan, kiitos lämpimien kasvisten. Kun kiirein lounasaika oli ohitse, pääsimme kuvaamaan ensin kabinetin, jonka jälkeen muita seinäpintoja. Poron henkilökunta viel vakuutti et ei kabinetissa mitään kiviä oo..?? ..olin siis nähnyt heidän fb sivuillaan kuvia ja osasin kysellä pitkänomaista tilaa kivineen :) Kameran jalusta puuttui joten kuvat hämärässä Porossa ei ehkä sitä luokkaa mitä toivoin. Mut luotan Sannaan ja hänen taitoihinsa muokava kuvista julkaisukelpoiset.

Suuntasimme seuraavaksi Erjan ja isin kotiin, missä keittiön lattia sahatulla Riverstone liuskelaatalla. Toivottavasti saan jakaa tääl blogissakin jossain vaiheessa kuvauspäivän saldoa. Fb ssä tulee ainakin olemaan.

The Grill olikin kevyin kuvattava. Liitteenä kuvat. Suunnittelin jokaisessa paikassa kuvan asettelun ja kuvasin omaan kameraani kuvakulman miltä haluan lopputuloksen näyttävän ja Sanna otti kunnon vehkeillään vastaavia. Ihmettelin jo miten olikin niin vahvat näkemykset kuvista ja Porossa tuli säädeltyä ja kiipeiltyä jotta kattovalot kivien eduksi, löysin sisäisen kuvaajani :)

Opin ihan älyttömästi Sannalta päivän aikana kuvaustekniikkaa, kameran säätöjä ja valaistusta. Kerrassaan antoisa päivä.

Jotenkin myös tuntui että kaikki ihmiset juttelee, katsoo syvälle silmiin vai johtuuko se tästä omasta olosta kun tuntuu et loputkin muurit ympäriltäni ovat kadonneet ja se olen minä joka tääl hengailee, ei kukaan muu, ottakoon ihmiset vastaan sellaisena kun olen, mut oikeen ihmettelen tätä kaikkea kuinka paljon on ollut erilaisia kontakteja, syvällisiä, niin positiivisia kuin negatiivisiakin, mutta erittäin tunnepitoisia.

Esa haki lapset hoidosta ja poikkesin extempore viel zumbaan..se,ei petä, aivan ihana tunti jälleen.

S