3.11.2013

Laivasynttärit

Ihan huikeet synttärit!!
Lataan kuvia lisää tännekin jahka koneelle pääsen.

Lino on niin onnellinen kivoista juhlistaan ja lukuisista leikkikavereistaan. Meil oli reilu 40henkee täällä. Järjestelytkin meni hyvin vaikka pe ilta vietettiin kokonaisuudessaan haavan hoidossa ja Kangasalalla tikaten. Lino kompastui imuriin ja lensi porrasta päin, puuporras, pyöristetty reuna, mut iso vekki otsaan tuli, menin ihan sekasin siitä että näin lapsellani päässä ammottavan haavan, tärisin kädet korvillani sairaalas kun odotusaulassa odotin ja kuuntelin kuinka Lino oli tunnin tikattavana isänsä seurassa. Huh mikä kokemus ja hoin siel kokoajan päässäni, ei hengenvaaraa, ei hätää.. Huh. Ambulitytöt kävi sitomassa kotonamme ensiavun ja sit esan ja Linon kaa Kangasalle ja mummi tuli tänne lennin kaa ja pepe haki koirat niille siis mummelille ettei hauku tääl ja herätä lenniä. Tää sattu joskus kuuden jälkeen ja ennen seiskaa löhdettiin ajeleen ja 23 aikaa oltiin takas himassa, kauan jouduttiin odottamaan, vaik lapsesta kyse ja myöhä ilta jne..mut hyvin meni vaik se huuto oli jotain kamalaa ja Luno sai kyl traumat siitä kun sitä väkisin tietty joutuivat siel piteleen, oli huutanu vaan et isi auta mua, äiti apua jne.. Mä kävelin yhes kohtaa pihalle kun sattu sydämeen kuunnella. Jätkä pistu kyl niin hanttiin, siis kokonaisen tunnin, operaatio olis kai sujunu vartissa jos ja jos..

Kaikki hyvin nyt ja synttärit onnistui järjestää, positiivisesti ajateltiin et onneks sattui perjantaina eikä kesken juhlien.

Meille saapui ihania pikku raitapaitoja ja merirosvoja, lähes kaikilla aikuisillakin raitaa päällään, mukavat laivasynttärit merirosvokakkuineen ja somisteineen.

Linon kans tehty tänään uutta puuhakirjaa, maalattu uusilla vesiväreillä, lennikin levitti lähinnä vettä paperilleen, värit ei niin kiinnostanu :), on luettu kirrrjaa postimies patesta ja leikitty patella ja jessi-kissulla, niin ja se härveli mistä lentää perhosia ja haavilla saa ottaa kiinni, ihan huippu! On pesty uusia ihania vaatteita pojille, äiti tykkää, niin makeita ja käytännöllisiä kaik.

Pojilla nousi nyt illal kuume kummallakin ja kotona ollaan huominen. Harmi juttu, mut parannellaan nyt, toivottavasti menee ohitse pian.

Aivan ihana päivä kotosalla. Kolmen tunnin välein pojille ruokaa, tuntu välillä että kokoajan saa olla kokkailemassa. Aamupalaks omenalohkoja, siitä vähän ajan päästä puuroa reilulla mustikalla. Lounaaks kasvissosekeittoa runsaalla valkosipulilla ja inkiväärillä, päiväunille ja välipalaks porkkanaa, ruoaks kanaa, riisiä, lehtikaalia ja tomaattia..tää vakio kerta viikkoon ruoka, taas paljon valkosipulia, kurkumaa, inkivääriä, voita, kermaa, yrttejä. Iltapalaks leipää nokkosvoilla ja pakurikamomillainkivääriteetä ja lennille hirssipuuroa. Mä itse söin liian monta palaa mokkapaloja ja karkkeja ja keksejä, niitä kun on eilisestä tääl viel ihan liikaakin. Pitänee tehdä pakko hävitys huomenna..viedä loput namit ainakin jollekin ja pakkaseen pistinkin jo loppui paloja ettei tuu ite syötyä.

Miten onkaan näin mahtava fiilis!!
Kiitos viel kaikest avusta mitä eilen saatiin ja Lino on niin iloinen kaikesta, kiitos, että autoitte poikani unelmassa saada laivasynttärit. Mitkähän se keksii ensvuodeks..jännityksellä odotan :)


oikolukematon..

S