19.10.2010

5-vuotissuunnitelmia ja kehoneuvontaa

Maanantai voisi olla aina vapaapäivä, viikonloput päivän pidempiä. Nyt mennään jo tiistain puolella, mutta en malta olla kertomatta vapaapäivästä lyhyesti. Olen tavannut tänään kaksi ihanaa, ammattitaitoista naista.

Ensimmäinen opettaja opetti Alexander-tekniikkaa. Kokeilin sitä ensimmäisen kerran ja ekan oppitunnin opit pysyvät päässä puoli tuntia, mutta aion jatkaa kurssia ja yrittää muistaa vapauttaa niskani. Sellainen ajatus pitää aina käydä läpi jos kohtaa minkä tahansa ärsykkeen. (Katsotaan mitä tapahtuu reaktionopeudelle, jossa muutenkin olisi silloin tällöin toivomisen varaa... :) A-tekniikka on ajatukseen perustuva tekniikka, jossa kehoa opetellaan käyttämään kustannustehokkaammin. Sini on kirjoittanut tästä enemmän. Suosittelen kokeilemaan minäkin.

Toinen kurssi liittyi pukeutumiseen. Järjestän hyvän ystäväni kanssa synttärikemut Hgissä muutaman viikon päästä. Keksimme, että menisimme pukeutumisneuvojalle katsomaan asuja, jotakin hienoa, muttei liian, jollakin tavalla yhtenäistä. Sovitettiin niitä Jumbon Stockalla tänään yli kaksi tuntia. Yllätys, yllätys päädyimme lopulta mustiin mekkoihin, mutta ne eivät ole ihan tavalliset ja korut ja kaikki eli koko kokonaisuus on nyt valikoitu huolella eikä tarvitse vikana iltana juosta Hennesille tai VeroModaan. Sovitettiin ehkä 15 asua molemmat, aika paljon samoja. Ja tosi monta sellaista, joita ei ikinä olisi ottanut itse sovitettavaksi. Tosi hauskaa puuhaa! Kokeilkaa. Stockalla edullista, Exclusive-asiakkaille ilmaista. Ensi kerralla olen ehkä itsekin hieman hiljempaa ja kuuntelen vielä enemmän ammattilaista :)

5-vuotissuunnitelmista se, että kirjoittakaa niitä ylös. Ja olkaa valmiita muuttamaan niitä jos jokin juttu ei mene kuten suunniteltu tai muuten haluatte muuttaa suunnitelmaa. Olisi hauskaa jos itse voisi lukea mitä 5-vuotissuunnitelmia on tehnyt 5 tai 10 tai 15 vuotta sitten - jos on tehnyt :)
Anne