13.10.2010

Tekniikka viel hakuses

Immanen! Toi laatikko mis meil Casa Lahti jne, niin nyt ne tekstit ei näy sillai ku oli viimeks, mitähän pitäis sille tehä, niin ja tästä blogista alkaa nyt jo kasaantua univelkaa :)

Huomen koko päivä töissä ja yritän etten tule työaikana tänne, siel odottaa mua hitosti rästejä ja tän blogin opiskelu tietty paljon kivempaa. Mun äiti tulee kivasti huomen hakeen mut ja Lino aamul ja heittää mut töihin, tää on niin mukavaa olla autoton ja passuuttaa muita. Lino pääsee sit leikkii Mummelin kans koko päiväks, niin ja nyt muuten mul ne vaunukankaat ja se haalari siel konees, ehtiiks edes kuivuun aamuks.

Varasin itelleni ja Annelle ajat sinne Alexanderiin ma puoliltapäivää peräkanaa. Tuntuu kyl et olis joku kapula hampaiden välis, niin hassu tunne ku ei leuat lukos ja naama tuntuu pidemmältä, voitte vaan uskoa kuin hölmö olo siel tunnil tuli, vitsit jos tää vie mun päivittäisen pääkivun pois niin bravo!

Toi oli hyvä ku onnistuu päivittään puhelimel, siis yritän jatkos et kaikki mitä olisin annelle lähettämäs niin lähettäsinkin tänne, joo ei se sitä puhelin laskuu kyl sit pienennä. Äkkiä pitäis mennä jo nukkuun, Lino rupeaa ain heräileen 1-2 aikaan yöl ja sit juo maidon 4-5 ja sit heräilee 6-7 ja noustaan n.7, siis ei täs ehi paljoo nukkuu, mut tää on niin kivaa!!

Sini