11.10.2010

Tervetuloa!

Tää blogi sai alkunsa, kun tekstiviestittely meni välillä ihan mahdottomaks ja on ihanaa että saan jakaa sisällöt muillekin ja toivon että viihdytte.
Tänään on tapahtunu ihan hulluja, vaikka oon ollu himas koko päivän. Sisäsiisteys mietityttää ja kämpän kylmyys aiheuttaa sen, että istun koneella toppatakki päällä ja talvisaappaat jalas eikä oo edes kuuma, oon siis koko ajan menossa ulos saumaamaan ulkorappusia kun ens yönä luvattu lunta. Nyt tuli puhelu et pitää mennä töihin illaks, apua.

Sini

Joo, ollaan ihailtu hienoja blogeja tässä hiljattain ja nakutettu toisillemme lukemattomia tekstiviestejä arviolta jotain muutaman vuoden aikana ainakin keskimäärin kaksi päivässä (olis mielenkiintosta tietää, mikä on oikea luku :). Mutta onhan tämä tietokoneella kirjottaminen niin paljon nopeampaa ja saa ehkä enemmän lukijoita, ehkä ei, mutta kivaa puuhastelua itselle. Tässä blogissa on siis kaksi kirjoittajaa, joiden elämäntilanteet on tällä hetkellä aika erilaiset, mutta joita kuitenkin yhdistää niin moni asia, joita jaetaan jatkossa tännekin. Nyt, 101010 tehdyllä päätöksellä alamme kirjoittaa juttuja tänne nettiin. Pienenee ne firman puhelinlaskutkin sitten hieman :)

Anne