23.10.2010

Muksumessut ym. la tohinaa

Mahtava la! Aamu alkoi jälleen vauvauinnilla,isi myös mukana ja kamera kans,saatiin kivoja sukelluskuvia. Meillä ollu reilun vuoden olympuksen veden ja iskunkestävä,iha huippu kamera ja hyviä kuviaki. Altaalta suunnattiin kiiruusti kotio ku ystävät tuli hakeen mua ja Linoa muksumessuille.

Oltii vuosi sitten siel mahat pystys ja mä inhosin raskausaikaa ja en voinu uskoa et mulla oikeesti jonain päivänä oma lapsi ja nyt ku oli tuol messuil ja meil lapset mukana ja koko homma taas konkretisoitu ja siis osaa arvostaa tätä hetkeä nyt iha hemmetisti. Messuilla oli poliisit ja palomiehet,poliisien motskaria käytiin testaamas mutta paloauto tutkimusmatka pitää tehdä sit isin esittelemänä :) Ei siel ollu sitä aarrekidiä tänä vuonna ja olin aatellu ostaa niiltä vaik mitä.

Pakkohan nyt aina jotain ostaa,niin tuli-kantoreppu tarttu mukaan ja huomenna päästävä kunnolla testaan sitä luontoretkelle. Sit varasin leikkikalujen kotikutsut sieltä 16.11 meillä,ihania leluja niil, joku leikkien.fi Oltii siel messuil 12-15. Lino on kyl hassu ku niin nopea ja juoksee ihan hetkessä karkuun,kerran sydän hypähti ku se katos muiden lasten sekaan leikkimään,mutta siis viihtyis varmasti tarhassa,toivottavasti saa paikan tammikuun aikana,tääl kova ruuhka hoitopaikoissa.

Tultii kotii vaa syömään ja jatkettiin leikkiin ystäville. Kummityttö oli saanu ihanan valkoisen oman huoneen ja siel istuttii ja leikittiin,Masi & Topiki oli mukana,siis mein villakoirakaksikko. Käytii isiä moikkaa kotimatkalla ku se vähä joron jäljillä. Kotiinhan saapu esaki jo ennen kymmentä ja sain kaikki pojat nukkuun ja itelleni lasillisen punaviiniä ja aloin silittään pyykkejä, harvoin silitän,mut jotkut tietyt vaatteet on pakko.Tulee niistä niin uuden näköisiä ku vähä raudal sipasee.Eipä olis uskonu vuosikaan sitten että vietän la iltaa pyykkivuoren kanssa,ihanaa tää on. Mulla hirvee kynnys avata tv nykyään ja tietokone,ei malta ku kaikkee muutaki aina edessä. Kivaa sunnuntaita! Lepoa ja ihania syysretkiä!

Sini