25.10.2010

maanantaidraivia!

Olen huolissani, et kummipoika ei ole ihan terve, 9 h on älyttömän pitkä aika, ja samalla mun unitoive. Joka yö olis ihana nukkuu just yhdeksän tuntia.

Kummitätikin on tosin vähän seonnut, ehkä meillä on Linon kaa joku synttäriviikon huuma ja sekoominen. Lino on siis vuos sitten syntyny mulle synttärilahjaks. Ja voi Lino-parkaa, mulle kävi sama amppariepisodi, tosin mua pisti "kuollut" amppari, joka oli alun perin elävänä eksyny Lahtien saunaan. Taitaa olla Casa Lahti noussu jonkun ampparipesän päälle ja nyt ne on sit suuttunu ?!

Tulin töistä tänään myöhään kotiin. En tiedä mikä draivi iski, johtuuko siitä et niin kiva viikko tulossa vai normaalia paremmin levätystä viikonlopusta, niin vai Lakun upeesta syksynlehtikakusta, jota tankattiin Kristiinan luona lauantaina, mut tänään hommat eteni sujuvasti ja todella mielenkiintonen kirjaprojekti alkaa kun alkaakin valmistua pikkuhiljaa. Käytiin tänään myös mukavalla lounaalla hienos ravintolas, nää liittyy siihen et pomo on laskeutumas eläkkeelle niin yhteistyökumppanit haluu tavata lounaalla ja joskus sinne pääsee itsekin mukaan jos sattuu liittymään kirjapisniksiin.

Kävin nopsaa Fressillä pumpissakin välissä ja sit taas jatkoin hommia. Juoksin viime tipassa, mut ehdin kun ehdinkin. Kun sali on liian lähellä niin tulee lähettyy ihan liian myöhään. Tänään en malttanu infrapunaskaan istua, vaikka niin mainostin, että säännöllisesti pitäs käydä.

Ei saa ottaa tavaks tehä töitä iltasin, mutta koska loppuviikko to-pe ollaan laivalla ja Ruotsis käymässä, niin ihana saada töitä valmiiksi nyt alkuviikolla ni voi sit juhlia synttäreitä rennommin :) Ja jos maanantaina iskee tällanen sekoominen niin se pitää hyödyntää :) Voi olla, että draivi katoaa yön aikana, mut houp not!

Anne