13.10.2010

kiva päivä 2/2

Vielä kauheesti asiaa tästä päivästä, siis Annelle oon tottunu kertoon ihan kaikki mitä duunailen ja nyt siis hassua ku näitä pääsee lukeen kaikki, mut siis ajatelkaa nää tekstit sillain :)


Aamu alko jo seiskalta ku Lino heräs ja sit perus aamupuurot naamaan ja kalanmaksaöljyt. Neuvolas kommentoitiin maksaöljyt vanhanaikaseks, mut kyl se vaan on hyvä juttu. Niin sit appiukko tuli hakeen meidät ja haettiin porukal mustanharmaata S06 ohutlaastia meijeriltä (kivimyymälästä), sitten Lino pääs sisäl kotio leikkiin papan kans ja mä pääsin hommiin vitun kylmään ulkoilmaan, oon ihan varma et tääl notkos viel joku 3 astet kylmempi, kahdet villasukat ja kaulahuivi alaseläski, ku olis tuonkin homman tehny jo sillon kk sitten ku oli melki ne helteet vielä. Mahtavaa kuitenkin kun sai työskennellä rauhassa, sit pappa lähti kotio ku Lino meni päiväunille. Eihän poika kauaa nukkunu ja oli pakko ottaa se saumaushommiin mukaan ja nyt on toppahaalari mustanharmaa ja valkoset vaunutki, täytyy muistaa laittaa koneeseen.

Tänään onnistuin jo melki päivittään tätä kännykäl niin ei tarttis koneel istua. Esa oli hyvä ku lähti reeneihin ku ihmettelin et miks oot sulkenu koneen, se sano "ettet istuis koko iltaa siel internetis" :) Meil ollu siis keskustelua siitä ku en kato tv:tä ku harvemmin ja sit tietty toivoisin ettei Esakaa kauheesti katsois ku tv vie ihmisen ihan pois tilanteesta siis ei oo niinku läsnä. Saa sitä katsoa, muttei koko iltaa, mäkin yritän saada jotain muutaki ny illan aikana aikaseks ku tätä tekstiä. Se olis hyvä ku tekis jonkun homman kuten laittas vaatteet vaik kaappiin ja sit pääsis kirj tänne niinku palkinnoks.

Lino löysi cd levyn tuolt laatikost ja osas laittaa siis avata ensin ton koneen luukun ja laitto sen sinne ja sulki ja ei tod oo ikinä nähny sellasta ku en käytä ceedeitä.

Sini