16.10.2010

Multimedia message La ilta kotona/hotellil

Iltaa. Nukutan just linoa, meillä hyviä ystäviä kylässä ja meinaan iteki täs lastenhuoneen matol ottaa pienet torkut, ku hotellil tänään sari ja niitten bändi Fullhouse ja esa lupas jäädä linon kaa ku sil aamul aikane herätys. Mul tämmönen mahd ja oon iha väsy, en oo ollu pitkään aikaan näin väsyny, mut huonot yöt takana ja tänään ollu aktiivipäivä.
Herättii seiskalta ja ysilt lähdettii vauvauintiin, mihin Anne lähti meidän kaveriks. Lino oli kyl niin innoissaan vedestä, läpytti mielettömästi, puol tuntia ei riittäny ja jatkettiin väsyttämistä viel toises altaassa. Nyt se lino ei sit nukahtanu, en viitsi toista huudattaa, leikkiköön viel vähä. Nukahtaa yleensä niin helposti. Tultii uinnista kotio ja lino nukku jo ku puin haalaria. Nukku vaan tunnin, olis luullu et enemmän. Mummi haki Linon hoitoon ja anne haki mut kohti oriveden melko uutta liikuntakeskusta FixSportia. Käytiin eka rääkis crossfix- tunnilla ja sit palauttava zumba perään.

Niin on se niin ku tenavan saa hoitoon, täytyy hyödyntää se aika kunnolla. Mut ehkä just noi jumpat veti mult energiat illasta. Mentii sen jälkeen Sirkka Immasen täyshoitolaan syömään kaikkia ihania ruokia ja viel Sirkanpäivä vadelmakakkua. Torkahettiin hetkeks ja lähdettiin hakeen linoa puol viidelt hoidosta. Vilja ja Niina kävi leikkimäs meillä ja höpöttelemäs.

Nyt on glögiä hellal ja talo täynnä palomiehiä. Tääl on linon kummisetä Anttiki ja mä saan vaan istua rauhas ku muut viihdyttää linoa. Esa paloasemal taas huomisen ja me naiset mennään hömpöttään kynttiläkutsuille. On tää niin kivaa ku paljon ihmisiä, tykkäisin elää yhteisös, ainaki välillä. Nyt saunaan annen kaa ja jos saisin jostain sen energiapiikin ja saisin itteni hotellille, olis se kiva pukeutua pitkästä aikaa ja korkkarit tuntuis jalas ihanilta. Ihanaa lauantai-iltaa ja rentouttavaa sunnuntaita ystävät hyvät!

Sini