22.10.2010

Infrapunasauna

...parantaa kaikki vaivat. Tai ainakin maailman. Menin kuin meninkin tänään töistä suoraan salille. Ehkä mua hieman vauhditti päivällä tankattu possumunkki, äippälomalaisen kunniaksi sellasia mutusteltiin töissä. Hyväääää. Vielä possua enemmän vauhditti oma selkä. Mun selkä vaatis pilatesta ja treeniä muullonkin kun perjantaisin... Mutta siis Fressille ja kevytspin ja core. Ihanaa perusjumppaa se core! helpotti heti selkäänkin ja piristi mieltä kummasti, joskin perjantai on viikon paras päivä muutenkin.

Sen jälkeen infrasaunaan, jota mun yksi ystävä hehkuttaa niiiin pal että itekin pitää nyt kokeilla säännöllisesti kun uudella salilla sellainen on. Naisten puolella ei oo tavallista saunaa ollenkaan, se on epistä ja vähä tylsää. En oo oikein ollut koskaan vieraiden ihmisten kanssa kuntosalin saunassa höpöttävää tyyppiä, mut tuolla saunassa tapaa usein tosi puheliaita naisia, tänäänki loistavana juttuseurana yks toinen hullu, joka raahaa kännykän saunaan :) mutta siellä infrasaunas ei siis ole vettä, paitsi oma hiki, mut sitäkin alkaa muodostua vasta n. 20 min jälkeen. Uskon, että känny kestää. Kestäähän se 40 asteen lämpöä ja kevyttä kosteutta tuolla kaukomaissakin...

Viikonloppu on HIHS-viikonloppu, hepat valtaa Hartwall Areenan. En oo vielä ostanut lippua, mut sunnuntaina olis tarkotus mennä katsomaan. Huomenna on Kristiinan synttärit ja tuparit Trella, en oo vieläkää ihan varma lähdenkö sinne. Tekis mieli kyllä.

Nyt käynnistyy itelläki vika viikko alle 30-vuotiaana. Tai siis 24-vuotiaana :) ei sitä 25 enempää täytä kai koskaan. Ensi viikosta tulee kiireinen. Pitää saada yksi kirja painokuntoon ja siinä ohessa käydä Tuiskun Anttia moikkaamassa laivalla ja vielä päälle Hki-porukan synttärijuhlat lauantaina, kiva viikko tulossa. Nyt pitäs levätä tää viikonloppu kunnolla, et sit jaksaa. Ei tiedä, mikä kriisi iskee tuosta täyttyvästä 25-vuodesta vielä, pitää varautua :)

Anne