14.10.2010

kello huristelee

Moi, joo mahtava toi rengaspalvelu, eikä tohon hintaan viittis edes ite vaihtaa ainakaa vesisatees ja ilman apua.
Kiva päivä ollu tänään töissä, jokseenkin raskas ehkä ku oon nyt tehny vihdoin niitä veemäisiä hommia joita siirtäny viikko kaupalla, siis asioiden selvittelyä jotta mapit olis koreena lähtiessään tarkastukseen. Ei lahjanarulla kuitteja a4 paperis vaan nyt osaan jo enemmänkin tätä paperitouhua.


Äsken tapahtu ihan hassu juttu, ku autoin siskon kaa yhtä tuntematonta tyyppiä kesken lenkin tos muutama viikko sitten niin nyt se apu niinku tulee takas sit kivikauppojen merkeissä, siis tää on vaan niin loistava kiitos siitä, en voi kertoo enempää, mut aina jos antaa tai auttaa niin kyl sen sit saa joskus takasinkin jollain positiivisel tapaa.

Linoa pitäis jo kiireesti mennä hakeen, mut yritän tänään etten avais konetta himas vaik oon luvannu Linolle sen 1v lahjaks kuva-albumin sen ekan vuoden kuvista ja niitä on tuhansia ja sit vaa pitäis valita, onneks Niina ja Vilja lupas tulla ens viikol auttaan tai siis vaan istuttaan mut tekeen vaan sitä. Kivaahan sekin on kuvia katsella. Mut menee yleensä koneella olo muihin juttuihin kuten nyt tää.

Hei, nyt muutin et myös ne jotka ei oo kirjautunu bloggeriin voi kommentoida, eli kaikki vaan, laittakaa tarinaa tuleen kommenttien kautta.

Mä sain muutamalta ystävältä ne 10 heikkoutta ja 10 vahvuutta ja ne on niin kehittäviä ja pistää ajatteleen, kokeilkaa, mut suuttua ei saa, mä en olis edes pystyny suuttuun noille ku ne ei ollu tarpeeks ankaria, heikkoudet oli liian hyviä, kuten ei jaksa keskittyä yhteen asiaa, häsää kaikkea, hetken mielijohde, ei suunnitelmallisuutta, paitsi jos rupeen suunnitteleen niin sit kyl suunnittelen, mut elän kyl niin hetkes koko ajan. Kivaa oli saada palautetta, niin ja ne kouluhommat vielkin tekemättä, tää on mulle ku muistilistaa.

Tänään pitää polttaa kynttilöitä, on niin mahtava syys ilma ja kivaa olis käydä hakemas muutama vaahteranlehti lasimaljaan koristeek keittiönpöydälle. Tänään on kaverin pojan 2v syntymäpäivä, vitsit miten aika menee nopeasti.

Mul oli eväänä töis tänää raejuustopurkki ja pari leipää ja hunajameloni, hyvin niil pärjäs kokopäivän, vaik rakastan käydä syömäs vallesmannissa bufeelounaan, ainakin jos isä maksaa sen, se siis soittaa usein et lähekkö syömään, se ollu aina isän tapa nähä meitä, varmaan ainut hetki päivästä ku kummatki paikallaan yhtäsoittoa puoltuntia. Huomen taas töis, siis teen tällaista lyhyt vkoa 20-30h vkos, sil selviää just noista pakollisista maksuista ja säästää viel hoitomaksun, enkä mä viel raaskikkaan Linoa viedä, ehkä sit ens keväänä vasta. Oon töis aina ku äiti pystyy hoitaa linoa ja tietty linon kans! Viimeks sil oli kurahaalarit päällä, pitää laittaa niihin liuskemestaritlogo, pikkukivimies. Nauttikaa ihanasta syysillasta! Niin ja kannattaa alottaa viikonlopunvietto jo to iltana niin tuntuu vloppu pidemmältä, siis vaik menemäl saunaan tai ne kynttilät tai lasi viiniä.

heippa

sini