24.10.2010

Haalarihankintaa, pumppia ja currya

Oon etsiny viime talvesta lähtien Linolle kivaa haalaria. Viime talven pelastus oli kun Anne löysi alesta ihanan haalarin, nyt on menty nää pikkupakkaset äitiyspakkaus haalaril,se jää pian pieneks ja nyt mä sit tänään kun surffasin ja vertailin ja lopulta löysin Minityylin avustuksella tän niin hienon haalarin! Tilasin sen jo ja täl vkoa tulee jo. Babyshop.se.

Näin muksumessuilla kans ihanan värikkään molokids sateenkaari haalarin, mut sit kävin jotain tänää lukeen siitä netistä ja jengil tulee siitä mieleen sateenkaariperheet, mul ei olis käyny mieleskään ja mitä sitten nitä kenellekkin tulee mieleen, mut sitten näytin sitä esallekkin ja sano että haluais jotain yksinkertaista. Mä oon aina kyl kans yksinkeratisuuden puolel, mut se sateenkaarihaalari olis ollu niin makee! Tääl viel kuva siitä http://www.miniq.fi/product/molo-kids-toppahaalari-sibiria-rainbow.html Ja tää mikä nyt sit tilattiin on kuvassa mini rodinin täys musta, helppo piristää ihanilla kaulahuiveilla ja pipoilla. Tää on just sellanen mitä oon kauan etsiny, yksinkertaisuudessaan ja tylsyydessään :) Heijastimia kaipaa, mut voidaan siihen parsia joku kivan mallinen kangasheijastin sit johonkin.

Ihana kotiviikonloppu ollu, tänään melki koko päivä himas, aamul käytiin ulkoiluretkellä ja nyt illal siskon kans fixsportis bodypumpissa, oli kivaa, tunti oli ihan yli täys, mahtavan energisiä ihmisiä su iltana, en oo ollu ku kerran joskus aikasemmin, huomen on varmasti joka raaja kipiä. Se oli positiivinen yllätys ku en sillon äiti-vauvajumpas jaksanu yhtään vatsalihasta tehä, niin nyt puolvuotta myöhemmin perusvatsoja meni taas kasakaupalla, mahtava kehitys ja aika parantaa.

Esa oli tehny sillä välin thaikkuruokaa, vihreetä currya ja maustamatonta kanaa ja valkosipulia ym. ihanaa vaihtelua ja kiva syödä lämmintä ruokaa. Mähän herään aina yöllä nälkään jos en tankkaa tällai kympin aikaan yötä vasten. Anne on ollu tänään hevosia katselemas, saadaan siitä kai sit raporttia huomen, mut jännä kisa oli ollu esteis.

Stadium koskikeskus avataan torstaina, siel ihan hulluja avajaistarjouksia. (esim.peak hupparit 45e (ovh jotain 99-119e) Sinne siis torstaina! Perjantaina Sofia 18vee ja Anne 30vee ja viikon päästä Lino 1vee! Paljon kivoja juhlia tiedossa!

Ihanaa alkavaa viikkoa, nautitaan upeasta ensilumesta ja puetaan pipoja ja huiveja unohtamatta pitkiä kalsareita niin ja Senni lähti meiltä kesärenkailla ja meinas ajaa tre asti, mut onneks saadaan isi apuun aamul vaihtaan nastat alle.

Sini