21.10.2010

Korkeakulttuurikeskiviikko 20102010: Molièrea Marimekoissa

Merja on mun luona syyslomalla. Se on shopannut koko päivän ihania juttuja ja mä oon ollut duunissa, kuinkas muuten. Illalla oltiin syömässä mun uuden Fressin ravintolassa, jonne olin voittanut dinnerin kahdelle. Se oli eka osa meidän illan teemasta - teatterista. En ole piiitkään aikaan ollut missään teatterissa. Nyt pääkohteena oli oikein kansallis-sellainen. Coronita taitaa olla sen uuden Fressin ravintolan nimi ja se oli hyvä. Vaikka meidän visiittiin liittyi oma säätönsä ja teatterinsa, niin suosittelen sitä paikkaa. Se on pieni tunnelmallinen ravintola, vaikka onkin kuntosalin yhteydessä. Jengi istuu siinä treenin jälkeen kaljalla, tehokasta :) Ite en oo ehtinyt nyt salille tai jumppaan, onneks edes kuntosalin ravintolaan.... :) Huomenna vois korjata tän asian, selkä on heti kipee jos ei käy pilatekses ja/tai salilla.

Sen jälkeen mentiin oikeeseen teatteriin, ekaa kertaa Suomen kansallisteatterin päänäyttämölle. Siivooja töissä kysyi, mitä menet katsomaan. En muistanut. Meppi hoiti lippubisnekset. Nyt muistan: Molièren Ihmisvihaaja, jonka johdosta meistä tuli melkein teatterin vihaajia. Esitys kesti kauhuksemme 2 h 45 min. Lipunmyyjä sanoi: Tulette aivan varmasti pitämään tästä. Pidimme melkein ainoastaan väliajan drinkkitarjoilusta. Olisi ehkä pitänyt tietää, että koko esitys oli riimejä. Odotimme vain väliajan viinejä. Emme vaan ole tarpeeksi fiinejä.

Esityksessä kaikki asut oli Marimekkoa, se oli hauska juttu. Muotinäytös kansallisteatterissa. Kuka on Pikkumyyn ääni? Mietin koko ajan, oliko se tossa näytelmässä myös. Yksi toinen myös näytti Pikkumyyltä.

Anne