19.10.2010

Ruokatauko

Päivä menny taas todella nopeaan ja kauhee nälkä äsken yllätti, vasta nyt puol neljä. Kauraleipää eväänä. Syynä myöhäiseen ruokataukoon on että tääl myymäläs on aina tarjolla keksejä ja namusia ja patukoita jne.. Mä yleensä laitan ne laatikkoon töihin tullessa, mut nyt niitä tuli syötyä vähä ja vie nälän. Täytyis olla vaan hedelmiä esillä. On mul tos omena, banaani ja appelsiini mukana, mut ei niitä tuu syötyä, tai nyt voisin pakottaa itteni mennä kuorii se appelsiini.

Asiasta pyttyyn. Nyt Esan täytyy viimeistään oppia laittaan wc-kansikin alas ku tänään huomasin että Lino kanto lelujaan pönttöön, mä siinä aamukiireitä touhusin ja poika uittaa leluja pöntös ja oli melki iteki siel puli puli. Ei muuta kun lelut huuhteluun ja poika käsivarsipyykille. :)

Alexander-tekniikka: Tää työtuoli rikki, siis kauheen matalalla, niin onneks tääl pöytä mitä pysty laskeen, siis laskin tota näyttöä 20cm alemmas ja nyt ei tarvii enää olla nokka korkealla ja niskat jäykkänä töissä, vaikuttaa tosi paljon työasentoon ja oloon. Nyt katson näyttöä alaspäin en enää ylöspäin.

Sini