25.12.2011

Aatosta kohti joulupäivää

Jee! Vuoden odotetuin päivä kasassa ja onnellisena nyt nukkumaan. Lino sai ihania paketteja ja sain mäkin kaikkee kivaa. Kuvassa ihanat Marimekon sukat ja ruskovillan musta alusasu. Luettelen jotain Linon lahjoja mitä avattiin, kaikkeahan ei viel ole edes avattu, jätettiin huomisellekin jotain. Lino sai mersu-pipon, tupsupipon, kaivinkoneen, joku tupperware lakaisinkoneauto, joka kerää palikoita kun ajaa niiden yli, palapeli Linon ja Viljan kuvasta, pop.fleece, mörköreppu, joka jo täynnä kirjoja, kuten aapiskukko, värityskirjat, kyniä, jne.. Salama-pesusieni ja suihkusaippua, reisiin asti ylettävät villasukat..

Ihanan tunnearvoinen lahja oli mun pikkusiskon itsetekemä puvuntakki! Mielettömän hyvin ommeltu, siistiä jälkeä, ruutuvuorella. Lino sai myös collegehousuja ja me&i paidan missä ankka takapuolella pyllistää, sukkia, mukeja, palomiespaita, sadetakki vuorella, soitin setti, yrittettiin sitä soittamalla löytää jäätelöauton soundia, mut ei onnistunu, perus lastenlaulut soiteltiin ja lauleskeltiin.

Itku tuli kesken kun luin ystävän kirjoittamaa kirjettä ääneen, oli ostanu maha-asukille pop.in vaatteita huuto.netistä ja se ajatus vaan että saisin niitä joskus pukea tuntuu niin kaukaiselta mutta silti jo todelliselta ja uskomattomalta. Ihania vaatteita, niin tyylikkäitä.
Kiva että maha-asukkiakin muistettiin.

Joulusauna meinas jäädä väliin kun hanasta ei tullu ku kylmää vettä, mummelin öljypannu oli sammunu itellään, saatiin käyntiin ja sen verran lämmintä vettä pojalle ammeeseen mikä sit nostettiin saunaan. Saunassa lueskelin saunakirjaa mikä toimi mun päiväkirjana 10vsitten, melkoslailla on elämä siitä muuttunu!

Syömistä tuli harrastettua sopivasti, ei ähkyä, suklaata ei ollu esillä niin ei tullu siitäkää övereitä, maitohappotabletit oli mukana menossa ja ne pelasti vatsakivuilta. Kalkkuna chilimajoneesilla ollu huippuhyvää. Ihanaa kun kaikki ihmiset ollu tänään rennosti yhdessä. Aamupäivä/päivä espen perheen ja ilta mun perheen kera. Tapanina mennään sit viettään joulua viellä mun isän luo. Kivaa kun joulu ei lopu tähän päivään. Mun äiti puhu myös tänään uudestavuodesta, en oo tajunnu et sekin tulee kohta, joulunjälkeistä aikaa kun ei tule viel ajatelleeks kun elää hetkessä. Lino valvo kans puolilleöin leluilla leikkien ja sit simahti onnellisena isin kainaloon. Huomen on selittämistä ku ei oo luukkuja mitä avata. Mut onneks on niitä lahjoja, jenkkimeininkiä siis!

S