5.12.2011

K- kaupassa onnellinen ensishoppailija

Linon ja mummelin kaa käytiin tänään Tampereen isomummulla, siel oli c kasetteja ja leikittiin niillä, oli kiva tehdä torneja ja ottaa kotelosta ja laittaa takas jne..
Mummu anto pojalle setelin, osas kiittää ja jemmas sen eteensä pöydälle piimälasin viereen, pöydästä noustuaan vei rahan mun kassiin. Hienosti pyysi taas ruisleipää ja piimää vaik pöytä oli täys kakkuja.

Olin luvannu pojalle jäätelöautolle menon tänään ku ei oo aikoihin käyty ja kiirus meinas tulla, kasilta jätskiauto oli lehdistössä ennen hirsilään siirtymistä ja laitoinkin jäätelöauton kännykkänumeroon viestin mitä aiomme ostaa ja pyynnön odotella meitä kömöntiellä, luomujätskit oli loppu, mut mummeli osti kaikkee muuta kivaa, lohdutukseks saatiin pari tuuttia mekin. Lino oli niin innoissaan taas tuosta käynnistä et mua jotenkin oikeen kosketti varsinkin kun musiikki soi. Sanottiin heipat autolle ja jatkettiin mummelin kyydil matkaa kaupalle.

Isi odotti meitä K-kaupassa ja isin nähtyään Lino pyys et äiti anna raha ja kaivo sen oman setelinsä mun pussista, pisti omaan Lino-kassiinsa ja lähti hakeen vihreää jacky makupalaa. Pisti purkkinsa nätisti kassalle, pyysi " isi anna sylkkyyn" kaivo rahan kassistaan myyjälle, otti vaihtorahat hienosti takaisin kassaneidiltä ja laitto kassiinsa, veti vetoketjun kii ettei rahat huku ja meni pakkaan purkkiaan pakastuspussiin liukuhihnan päähän. Pussinkin tunki viel kassiinsa.
Myyjä oli neljän lapsen äiti ja niin jutus mukana ja muita jonottajia huvitti, hienosti toimittu. Kotona siirsi rahat kassistaan omaan tippu rahapussiinsa ja jatko kauppaleikkejä.