31.12.2011

Uus vuosi

Ihana päivä ollu tänään.. ei oo tällaista uudenvuoden juhlintaa aiemmin ollutkaan. Linon ehdoilla ja perinteitä kunnioittaen.

Aamulla rauhallinen lehden luku puuron kera ja uuden meikkivoiteen kokeilu (gatineau). Aamupäivällä käytiin kaupoilla, ensin kermamunkilla cafe herkkuhetkessä, sieltä kävellen legokauppaan ostaan imuripusseja, käveltiin s-kauppaa, isi perässä autolla. Ostettiin uudenvuoden ruoaksi porkkanoita, kurkkua, kermaviiliä, parsakaalia, perunasalaattia, ranskiksia ja nakkeja.

Postista nappasin lilla companyn vaatepaketin ja apteekista rautaa, lisää rautaa. Lahjakulman -40% aleilta ostin pari nukkumatyynyä, kruunu pipari/keksimuotin, rusinoita, valkosuklaakahvia ja villahuovan. Toi ale mieletön, laatutavaraa sisäänostohintaan.

Kotiin päiväunille ja siinä samalla hienopesuja villapyykille, ei kutistunu edes! Kiva kun on sitä villapyykin omaa pesuainetta nyt, tulee pestyä villatuotteet oikeanlaisesti.

Häälahjaksi saatu Pentikin lyhty siivilöittää valon kauniisti

Unien jälkeen siivottiin sillä verukkeella että Lino soitti mummin kylään ja oli reilu puol tuntia aikaa järjestää paikat ja imuroida ja nyt on hyvä mieli kun joulusta saakka pyörineet tavarat löysivät paikkansa ja koti nyt nätti, vaik vieläkin on vaatteita kasoilla silitykseen menossa, kaappiin järjestelemättä jne..mut eihän kaikki voi olla tiptop.

Lino pitää omanaa mun "Diorin aurinkolaseja

Mummin kaa juotiin teet pentikin posliinikannusta, harvemmin, mut välillä kiva kattaa pöytä. Sytyttelin kynttilöitä ja ihasteltiin uutta valkoista mattoa ja leikittiin.


Vaarin tekemä tukkiauto kera Telkän tekemät pikkuautot ihanalla uudella matollamme


Uus matto ja punaiset tyynyt

Porukalla lähdettiin ulkoileen ja muutama raketti lähetettiin. Upeet näkymät järven ympärillä ja jo paljon paukku seiskan aikaan. Juostiin pitkin onninpolkua, lino onnessaan pikkulumesta.


Sit oli aika syöda kaupasta ostettuja sapuskoja,uuniparsakaali oli hyvää perunasalaatin kans, ranskalaiset ja nakit ei oikeen uponnu, pojat tykkäs ketsupin kera.

Laitettiin uus smurffi-leffa pyöriin, siinä ikäraja 7vuotta, joten samalla leikittiin lego poliisiasemalla.

Tinojen valu oli musta kaikkein kivointa, en oo niitä tehny moneen vuoteen. Jokainen sai omansa ja sitten laitettiin viel kolme tinaa kerralla ja se oli perheen yhteinen ensvuoden ennuste. Tulkintaa pitää opiskella netistä vaik huomen. Mut perheen yhteinen kasa näytti ihmishahmolta, josko se olis vauva.

Hihat kastu !

Ysin jälkeen puettiin viel vaatteet päälle ja mentiin räjäyttään pata ja nauttiin pikku tähtisädetikuista.
Nyt koko porukka kattellaan ikkunasta ulos ja ihaillaan koko kylän yläpuolelle piirtyvää värikästä tähtisadetta. Mitähän keskiyö tuo tullessaan, nyt poika nukkuun ja sit tullaan uudelleen ihaileen näkymää joka on vaan kerran vuodessa!


Ihanaa vuotta 2012! <3









Tässä tinojen tulokset, ylhäällä vasemmalla Linon, oikealla Esan
alhaalla vasemmalla koko perheen ja oikealla alhaalla mun. Mulla oli sellaista sammalta hirveesti mun omissa, samoten koko perheen tinoissa. Linolla oli melko pientä sälää, esalla kolme "keppiä, mitä sit ovatkaan :)
Luin jotain tulkintoja netistä, mut niissä oli melki kaikissa jotain epäonnea jne.. en viitsiny sit enään, haluan itse nähdä ensi vuoden positiivisena. Tää vuoden ensimmäinen päivä on ainakin ollu just ihana, vaikka mulla väsymyksestä nuppi kireällä välillä, niin pojat pistää nauraan.