22.12.2011

Businesslunch sokoksella




Kiva päivä takana Linon kaa. Lounastettiin Annen kans ja kierreltiin sokoskauppaa ympäri, mitään erikoista ei ollu tarkoitus ostaa vielä, enkä ostanutkaan takkia lukuunottamatta, aleille sit haluun käymään. Takkeja katselin kun talvitakin ostosta on jo 5 vuotta ja sokoksellahan oli osa takeista jo alessa.

äitillekin avokadoa!  ...8vkoa laskettuun, melko mega mamma


Ostin Jackpotin villakangastakin -40%, todella laadukkaan oloinen ja niin lämmin, heti vetäisin sen päälleni, niin ja Anne anto sellasen kupongin millä sai viel 20e alee, joten sain kokonaisuudessa ihanat alet. Jätin toisen takin varaukseen, ja käyn tiistaina tsekkaan josko nekin olis tullu aleen, ovh 159, untuvatakki, upea kun mikä, merkiltään Mexx. Joten kerralla olis taas takkien osalta uusinta toteutettu. Niin ja s-bonustakin viel sain : )
Ei näytä tos kuvas miltää Jackpotti, mut ihana on päällä ja ajaton, veikkaan että menee 5v eteenpäin..?



Stadiumille suunnattiin Senniä katsoon ja Lino heitteli siel pikkubalancepalloa päin mallinukkeja.
Ostettiin isille kalsareita ja isin pikku vasikka se taas kerto heti kotiin tullessamme, "Heii äiti, isin kalsarit!" ja meni pönkiin kassia ja kanto ne isille..

Sofia sisko pääs puol neljä töistä ja tuli hakeen meitä Laukontorilta kohti omaa uutta kotiaan.
Lino nukahti autoon ja kannoin sen nukkuvana sisälle, taisin torkahtaa sen viereen kans ku Sofia lähti hakeen väärään bussiin hypännyttä poikakaveriaan Edeniltä : )

Nuorten uus koti oli mielettömän hyvä pohjaratkaisultaan, avara, tilava, paljon säilytystilaa, iso parveke ja kylppäri ja saunakin oli, sain litran kokosen teekupposen eteeni, ihana.

Oltiin ihan hepulissa kaikki siel ja naurettiin kippurassa, Lino esitti meille temppujaan. "minä nakupellenä lähden kotiin".. ja sitä rataa.. Kotona osas kertoo isille että minä olin pelle ja karkasin, äiti nauro, topia nauro ja ei markus vaan.... jesse nauro.

Ei muistanu jessen nimeä vaan hienosti haki sen juttuunsa tollain markuksen kautta.. osaa myös juksata ja hämäillä ja kertoilee vitsejä ja nauraa ite päälle. Tanssi peilin edessä, en mä osaa selittää, mut saatiin tajuttoman hyvät naurut.

Paluumatkalla käytiin tankkaamassa ja ku sanoin että äiti kävis tankkaamassa, niin rupes selittään;
"isille mustaa diiseliä, äitille vihleää bensaa, Lino mukaan tankkaan.."
Yhdessä me tankattiin.

Yritän nyt ihmeessä mennä nukkuun pian että huomenna jaksaisi siistiä tän kämpän.

S