4.12.2011

Viestiä annel ja blogii

Siljamäki :) mun on pitäny sulle soittaa koko illan, oltiin siel synttäreil ku olit soittanu ym ja sit unohdin koko puhelimen kotiin tullessa.

Ollaan muovailuvahailtu koko ilta, ihanaa ku sellaset löyty Linon huoneesta ja ny ekaa kertaa niillä taiteiltiin, hienosti meni ja Lino innoissaan. Ihana toi itsenäisyyspäivä ku tuntuu et vapaat vaan jatkuu. Muovailuvahat nyt lähes väreittäin muovirasias ja jääkaapis, jos pysyis siel kuivumata, mul ei oikeesti hajuakaan mitä niille tapahtuu, mut halppikset taitaa murentua.

Nyt ukot meni nukkuun, ajattelin hengailla viel hetken, mul kattila täs sohvalla täynnä puuroa ja puolen litran teemuki. Sit jätskiäki olis viel pakkasessa. Telkkarista tulee ihan tylsää ohjelmaa, tanssit katsottiin sivusilmällä muovailun ohessa, lopputulos kauhistutti. No en oo aiemmin katsonu, yllätyin viivin äänivyörystä, kai sit vaan on ollu hyvä, mut mua ei vakuuttanu, kyl jarppi sai hymyn huulille.

Niin mun pitäis kuulla kaikki jutut viikonlopusta, koska ehditään soittaan?? Soita huomen ku kävelet tai nopee vessapuhelu, me ihan kotosalla. Mitäs huomen illal sulla, ootko menos johki gaalaan? En muista enää yhtään mitä sanoit et mitä sul on. Nii ja sit luin tosta raskauskalenterin miehille osuudesta: "älä ihmettele jos puolisosi unohtelee jatkuvasti asioita, kuuluu kuvioon.."
Toi selittää niin paljon, oon yks tonttu ollu viimeaikoina.

Vietiin sinne 10v sankarille 10e S-ketjun lahjakortti ja suklaalevy, en tiä onks se liian vähän, mut luulis et toi summa on kuiteski tosi hyvä ja saa ite ostaa jotain kortilla prismasta. Tyttö palasteli Lontoonrae- suklaan kulhoon, meni meidän lähtiessä olkkariin niitä naposteleen ja juoksi pian sieltä et yök yök ja kävi puljaan roskikseen, ei sit ollu levyn maku ihan kohdillaan.

Linon kans selvittiin juhlista kahdella pikkukeksillä, mukana oli sokeritonta runsasmarjaista kiissulia, leipä ja päärynää. Ihana ku ei edes kinunnu mitään muuta pöydästä noita keksejä lukuunottamatta. Lino ollu ilman lääkettä kohta viikon, vähän on sil vaikeutta mut hyvin menee, pyritään vaan runsasnesteiseen ruokavalioon.

Joulukalenteri-rekasta tuli tarroja tänään ja muumikalenterista "tippumelodi" (Pikku-Hemuli)

S