9.12.2011

Raakasuklaa

Kokeilin tänään cocovin valmispakettia raakasuklaan tekoon ja hyvin onnistu ja suht hyvääkin oli. Suklaanhimo lähtee yhdellä ainoalla palasella, niin täyteläistä raakasuklaa on. Ideana on ettei ainekset missään vaiheessa ylitä 48° lämpötilaa, jotta kaakaon sekä muiden ainesosien sisältämät antioksidantit pysyy hengissä.

Kaakaon painosta 10% koostuu antioksidanteista, (10*enemmän kuin mustikassa) kaakao sisältää 1200 ainesosaa ja onkin huipputerveellinen välipala. Raakasuklaaseen saa sisällytettyä myös monia muita superfoodeja, kuten lucumaa, himalajasuolaa, macaa, goji-marjoja, mustikoita, mitä vain, sillä mielikuvitus vaan rajana ja sokeria tämä ihana herkku ei sisällä lainkaan!

Kaakaoo on saatavilla pavuina, jauheena ja nibseinä, jotka sopii herkutteluun muiden siementen ja pähkinöiden joukossa.

Rakkauspakkaus on kokonaisuus joka on kuluttajalle kätevä, sisältää superfoodeja sopivassa suhteessa ja on ihanaa sekoitettuna kauramaitoon tai raakamaitoon. Sisältää mm kaakaoo, macaa, lucumaa, soijalesitiiniä..ym..
Loistavia herkkuja!

Inhoan leipomista, koska sit tulee huono olo ku niitä leipomuksia syö liikaa, mut tää on loistohommaa. Seuraavan kerran kokeilen tehdä oman reseptin mukaan, tällä kertaa se tyssäs kun ei meidän kylästä löytyny kaakaovoita. Vähän nätimpiä muotteja käynen ostamassa, vaik tähtiä tai sydämiä, jääpalamuotteja.
S