20.12.2011

Hammaslääkärissä!



Linon eka hammaslääkärissäkäynti, yksin istuessaan ei antanu suutaan tutkia mut äitin syykyssä sitten.
Hammaslääkäri oli mielissään lähes sokerittomasta ruokavaliostamme ja yhdessätuumin toistelimme että vesi on paras janojuoma. Pitänee muistaa se lapsenkin kohdalla mikä itsenkin, että 6 happohyökkäystä/ vrk on maximi. Tarkoittanee ruoka-aikojen tärkeyttä ja napostelujen, mehujen juomista ruoan yhteydessä.

Meillä ruoka-ajat noin klo 9, 12, 15, 18, 21, joskus parillakin tunnilla heittää suuntaansa, mutta siis ajatuksena itellä että viis kertaa päivässä suuhunsa jotain laittaa, eikä yhtään enempää, ei vähempää, se kuulostaa haastavalta, mutta todellisuudessa yksinkertaista. yösyöminen tohon toki viel lisäks. 

Jäätiin hammaslääkärin jälkeen viel piirteleen ja peseen tietty käsiä ku oli monta yks-kaks-neljä-viisi lavuaaria, joista matalimpaan yltty poika itte ja käsiä pestiin moneen kertaan. Kirjoitan viel ku poika on niin hekkula väsyneenä, siis ei lainkaan kiukkunen tai ehkä oliski jos komentais sitä tai ei pitäis syykyssä, mutta kiehnää sylissä ja nauraa räkättää ja pelleilee. Illat on niin hauskoja ja ihanaa että mulla täällä hekkula kaveri kun tunnetusti Esa on aamuihmisiä, mä niin päinvastoin. Tää ei liittyny tähän millään mutta on mainitsemisen arvoinen asia ku sitä oon tuos pojas ihmetelly, mutta äiteensä on tainnu tulla. Aluks oli aina vaan piirteitä isästä, ulkonäkö ym.. tuntuu hienolta kun näkee pojassa nykyään paljon asioita myös itsestään.

S