21.12.2011

03.00 nollakolmen raportti:

Nukahdin Linon viereen kymmenen aikaan ja hetki sitten heräsin pandat silmillä ja vaatteet päällä sängystä. Koko sakki nukuttu vierivieren sikeesti tähän asti. Edellisyönä sain nukutuks vaan parituntia ja ei edes kauheesti väsyttäny koko päivänä, mutta teki tehtävänsä. Pesulla kävin, koirat heräs kans, ne halus ulos, vein roskat, hain postin, availin joulukortit. Ihania kortteja, erikoisuus on valttia ja kiva nähdä miltä lapset näyttää, kuusenkoristeet myös huippujuttu. Yöpalaks söin tossa viiliä kunnes Esalle tuli häly. Kamala tunne kun lähtee tonne yöhön, tänä yönä ei meillä kauheesti enää nukuta, koirat vahtii kun lauma on vajaa. Masi meni nyt jo ihan hämilleen ja vinku vaan ku Esa lähti. Nyt ei tarvii ku tuol isol tiellä mennä rekka ku tuossa tuhistelevat kuonojaan.

Mun joulukiireet on suoritettu tai kaikkihan riippuu siitä mitä itseltään vaatii. Meil on kämppä hujanhajan ku ei oo ehtiny oleen kotona ja olis kiva saada tavarat paikalleen ja vielä imuroitua ja ehkä pestyä lattiatkin ennen joulua. Jos tässä nyt paripäivää pikkuhiljaa veis mennessään, tois tullessaan, niin siisteys olis taattu. Oikeesti olis niin paljon kaikkee mitä pitäis tehdä, mutta on niitä päiviä joulun jälkeenkin.Tuntuu että jos huomenna saan laitettua päiväruoan, käytyä Linon kaa ulkona leikkimässä ja hoidettua vähän arkiasioita työn suhteen, niin olen tyytyväinen päivän saldoon. Sairaslomalla olen loppuun asti, sekin selvisi tuossa. Äitiysloma alkaa 13.1, siis ihan jo liian pian! : )

Lunta oli tullu, olis kiva jos vaik tuon verran valkeaa olisi joulunaikaan. Ei musta joulu mitään pilaa ku mäen laskun. Stiiga odotellu taas turhan kauan käyttämättömänä.

Nyt äkkiä takas tuhisijoiden joukkoon, nukutaan sen verran mitä ehditään ja pystytään.

S