10.12.2011

Pikku jouluostoksia

Luin eilen iltasaduks Linolle muumikirjaa minkä sai synttärilahjaks hoidosta, siinä muumipeikko herää kesken talviunien ja päättää lähteä seikkailulle, mutta palaa pian takaisin kotiin muumitaloon vaikka siellä on hiljaista kun mamma ja pappa vielä unessa.

Tuo satu tuli mulle uniin painajaisena, syksyllä meidät laitettiin jokainen omiin laatikoihimme ja sitten vaan silmät kiinni, mä en siel laatikossa saanu unta, ehkä torkahdin mut sit halusin paniikinomaisesti sieltä pois. Noustuani huomasin että muut nukkuu paitsi pian anne ilmesty ja sano et ei malttanu nukkua, samaa mä sanoin et ei täs elämäs oo hetkeekään hukattavaks ja niin me lähdettiin yhdessä seikkailulle. Toi uni oli kyl paljon kamalempi miltä tässä kuulostaa jz yöllä ku tollasesta herää ja ei heti tajua et johtuu satukirjasta niin sitä sydän tykyttää. Niiden laatikoiden ympärille pinottiin hiekkaa jotta eristi kylmyyttä, tulee mieleen jotain paljon kamalempaa..

Lino pyörii mun selässä kiinni, ollaan samalla tyynyllä, meil oli tavoite et saisin sen nukkuun kympiltä tänään, mut viel ei ihan uni oo tullu vaik silmät kii tos onkin, mä lähden täst viel koiria ulkoiluttaan niin pakko oli ruveta kirjottaan etten nukahda.

Oltiin tänään espen kaa kahtestaan treel jouluostoksilla,en olis edes halunnu lähtee ku en raaskis jättää poikaa hoitoon varsinkaan painajaisyön jälkeen, pelottaa et jotain sattuu vaik meil liikentees tms.. No ei sillain voi elää siis jatkuvas pelos.

Mulla meni rahaa ehkä alle 10e koko reissulla, esa löys lahjat mulle, linolle ja isälleen. Espen äidille keksin huippuhyvän lahjan joka ei materiaalia vaan sille tärkeää ja me siinä mukana siis yhdessäoloakin, siitä kerron lisää reilun viikon päästä.

Käytiin eka Miraakkelis, ihan mieletön kauppa kaikkine villavaatteineen. Olisin niin Linolle halunnu silkkivillapaidan tai pelkän silkin ja housutkin, mut aluskerrasto 100e, olishan se varmasti ikuinen, ellen pesis vahingos 40 konees, joskus sit sen ostan, niin ja mustat oli vasta koosta 120cm, se tietty tyylikkäämpi, mut ehkä se paita pitää sille hommata, mä sain tuolta oman pakettini, siitä haaveillu vuosia.

Koskariin jatkettiin, siel intersportis, stadiumil, lelukaupas josta esa osti pojalleen työkaluja, polarnissa kävin tsekkaan valikoimat, mut en raaski niistä koskaan maksaa täyttä hintaa, joten aleille vasta sitten.

Mul rupes jo kroppa pettään ja supistukset alko, mentiin autolle ja ajeltiin turtolan citymarkettiin, siel kotipizzas syötiin, oli hyvää joo mut hitto mikä närästys nyt, ei tarvii pizzaa taas syödä aikoihin. Kodin1 käveltii vähän, mut en pystyny oleen sielläkään, taas autoon huilaan. Ikeaan me viel matkattiin ja heti törmättiin esan setään, käytiin tsekkaan sänkyjä ja patjoja sieltä, niitä kehuttu kovasti ja ku esa ei tykkää meidän nykyisestä futonista, mä ehkä siirrän tän futonpatjan seuraavaankin sänkyyn, espe voi ostaa itelleen moottorisysteemit ym..

Esan setä puolisonsa kanssa oli ravintolas törmänny mun isiin ja erjaan ja sit ne soitti meil. Me loikoiltiin niis sängyis siel ja istuin joka nurkassa ja sit mentiin istuun niiden kaa ravintolaan vähäks aikaa. Ne oli tsekkaan keittiöö sinne ihanaan pappilan taloon, sinne upeille hirsiseinille, joita ei siis raaski edes kaapeilla täyttää.

Maksoin ostoksemme itsepalvelukassalle 3kpl pehmoleluja, yhteensä 2,85e. Kotiin tullessa Linon nalleen tipautettiin muutama sitruunatippa, jottei koirat sekoita sitä omiin samanlaisiin nalleihinsa. Lino kirjoitti myös pikkunallen peppuun Lino, jotta myös itse tunnistaa omansa :)

nyt nukkuun, kiva päivä vaik fyysisesti otti koville, huomen joulumarkkinat opistolla, sit olis ystävän maatalos tarjolla joulupuuroo ja illal viel tonttujenyö paltanmäessä, kiirusta pitää näin joulunalla, ihanaa kiirusta.

S

ps. Kuvassa olevat ikean tuliaisnallet, Linon nalle jossain reissussa ku ei päässy kuvaan..siis vaan 0,95e kpl, en tiä onks kovin eettistä ostaa tollasia, miten voi olla niin halpoja..
Niin ja kuvassa Hangosta ostettuja ihania lasipurnukoita mun superfoodeille 3,80e kpl