7.12.2011

Yön valot

Tänään oli ekaa kertaa sellanen hassu olo kun poika meni nukkuun et mitäs nyt teen. Koneellahan olis aina hommia, mutta sitä avaamatta yritän silloin tällöin olla jottei hallitse elämääni. Rupesin lärään sisustuslehtiä, jotta raaskisin sit ne heittää pois uusien tieltä. Vai mihin niitä vois roudata, niistä vois olla iloa jollekin!? Ei oo edes kovin vanhoja, mut en mä voi niitä säilöä.

Kottikärryillä roudasin puita tänään olkkarin pöytänä toimineet laatikot täyteen. Laatikot on peltisiä kukkaruukkuja mutta taipuu moneks, keveitä siirrellä ja veinkin ne ulos ja täytin puilla, nyt odotan et joku kantais ne sisälle, jaksaisin toki itsekin mut on suositus olla kantamatta mitään Linoa painavampaa, odotelkoon terassilla siis miehen kiinnostusta kantopuuhaan. Laatikot löytää paikkansa taas takan kummaltakin puolen.

Olohuoneen pöytänä toimii nyt pyöreä kivipöytä joka oli työhuoneessa montulla tarpeettomana romun kerääjänä ja nyt koristaa kämppäämme keskeisellä paikalla. Silmä ei meinaa tottua "uuteen pöytään, mut pikku sisustusviilauksen ansiosta olkkari näyttää taas suht kivalta. Toin aika vahvasti siihen ruskean nyt mukaan, on vaan vaarana kun on mustaa, harmaata, hopeaa ja valkoista, niin ruskea noiden joukossa voi näyttää tunkkaiselta, mut lopputulos on kivan kodikas. Vanhat sukset seinää vasten, ruskeita tyynyjä, ruskeat lyhdyt, pieniä ruskeita yksityiskohtia, valkoinen valaisin ja ruukku, sinkkisaavi lattialla täynnä puita ja suutarin vanha jakkara mustan kivipöydän kaverina, laitan kuvaa kun taas valosaa.

Sisustamisessa haastavinta on käyttää jo olemassa olevia tavaroita ilman uusia ostamatta ja silti luoda uusia kokonaisuuksia ja yhteneväisyyttä. Sisustaminenhan olis helppoa jos sais käyttää rahaa ja ostaa hienoja tasoja ja pöytiä ja design esineitä. Koti on siis jatkuvan haasteen paikka ja tavarat kiertää huoneesta toiseen. Jonkun toisen näkemykset avartaisivat varmasti omaa silmää ja mun yhtenä rästihommana oliskin laittaa tiedot kämpästämme serkulleni joka on luvannu auttaa kaikis haastavimmissa jutuissa, rakenteellisissa ja toimivuuden kannalta merkittävissä asioissa.

Linnan juhlista päälimmäisimpänä mieleen jäi kolme pukua:
- jonkun kiekkoilijan morsian, musta yksinkertaisen kaunis puku, hopea iso koru ja pitsinen laahus
- blingbling mekko ja laukkukin, bling päästä varpaisiin
- jenni vartiainen oli todella edukseen!!
S




Angry Birds- puku oli jääny multa huomaamatta, ihana!
kuvat mtv3.fi