14.12.2011

Kotitoimisto

Linon vein aamulla tonttulakki päässä niiden omaan joulujuhlaan. Pikkasen oli ihmeissään kun paikka oli eri ja oltiin myöhässä, sillä mun takaovi ei pysy kii, köytin sen turvavyöllä ja silti lepatti ajaessa. Onneks hoitotäti tuli ottaan syykkyyn ja sieltä ne tutut kaveritkin löyty. Sano kyl että tahtoo äitin kanssa tonne ulos volkkariin, mutta hyvin mielin jäi.

Mä kotona, mulla rästihommien tekemis viikko tietokoneella, viimeyönä kun muokkailin tätä blogia ja ajoin kuvia koneelle, tänään en saa avata blogia, hommat pitää saada eka tehtyä. Yhden jo sain ja nyt oli pakko päästä hetkeks pitkälleen. Keittiön tuolit on kyl hyvät istua, mutta pari tuntia on tarpeeks.

Mul on täs kotitoimiston pöydällä pikkasen joulua. Muutamia omenoita vielä jäljellä ja pari kynttilää. Meil tais jäädä joulukortit kai tänä jouluna lähettämättä, ei tullu sellasta fiilistä et rupeisin siihen hommaan vaik materiaali olis ollu ja ihanat kuvat Linosta ja koirista, ellen nyt viel innostuis. Onhan täs aikaa ens tiistaihin ne lähettää. Kun aloittaa niin kivaa se sit on.

S