12.5.2013

Äitilookki


Anne nappas äitienpäivälookin ja kai mä enemmän teiniltä näytin ku mutsilta, ainakin tuo lipari päässä. Anne toi mulle ystävänsä isosiskon vanhan takin 10 vuoden takaa, makee ja tuli heti käyttöön, en oo ennen tollasta vihreetä käyttäny..meni hyvin valkoisten vaatteiden kaa mut Sennisisko sano et tulee hippivaikutelma et vaaleetukkaselle sopis toi väri paremmin. Tuo vihree tuntuu sopivan kaikkien kaa mut erityisen hyvin vaalean kokonaisuuden kaa.

Housut ihan mielettömät, Friendtex housut, valkoharmaa kukkakuosi, antaa likaa anteeksi tuo kuviollisuus..silti niin raikas vaikutelma ja kuminauhavyötärö ja pysyy päällä..toisin kuin lukuisat farkkuleggarit. Ihanat päällä..nää tulee oleen mun jalas koko kesän..toivottavasti ei löysty liikaa, nyt jo äite sano et vähän liika isot..sit vaan kavennetaan jos niikseen.

Kors ballerinat, joita ostin kahdet eriväriset viime kesän aleilta, oli puoleen hintaan ja niin upeet et Anne jo kävelly aiemmin ostamansa omat puhki. Kors laukku, mikä ollu mul ny 1,5vuotta ja on käytös toiset samanmoiset ainakin, tilava, menee rattais hyvin, pitkä hihna, nahkaa, väri sopii kaikkien kaa jne.. kultaset yksityiskohdat joskus häiritsee liikaa silmään, aika pramee ja seuraava laukku saa ollakin hillitympi. Erittäin laadukas kassi ja vaik mitä kaatunu siihen niin aina lähtee ja paranee vanhetessaan.

Valkoinen läpinäkyvä pusero pitsiyläosalla, koko L ..ei ollu pienempää, Friendtex ja alla valk perustoppi. 30v lahjaks saamani Gant kello ja keskenmenolohdutushopeakoru toises kädes, minkä Anne sillon mulle teetti.

Espen lippis..samanlainen minkä Lenni sai 1vee lahjaa ja mitä Lino tosin käyttää ny. Vihersmoothie..paras palautusjuoma 16km lenkin jälkeen. Ripsaria ja poskipunaa, pikameikki suihkun jälest ja haipakkaa lasten ja miehen luo anoppilaan. Niin ja pallohuivi Tullintorilta ANI liikkeestä.

Kiva et Anne otti tän asukuvan..olis hyvä ottaa useammin et muistais taas miten, milloin ja mihin yhdistellä mitäkin : )

S