9.5.2013

Kello kaulassa

Mentiin lasten kans kahdeksan aikaan ulos vähäks aikaa, joo kuulostaa myöhältä mut jos kuudelta herättiin vasta päiväunilta niin se kahdeksan oli ihan luonteva ja ylipäätään harmittaa välillä toi kellon kyttäys, mua itseeni kun ei häiritse paljonko se on vaan menee sen mukaan miten elämä menee ja miten lapset väsyy jne..fiiliksen mukaan. Tietyt rutiinit hahmottaa lapsille missä vaihees päivää mennään mut hölmöö on hokee lapselle et kun kello on jo sen ja sen verran ja nyt pitäis jne..huh : ) Kellot kuuseen!

Linolla tuli ulkona pissahätä ja ihana kun lannoitti sit meidän vasta istutetun kirsikkapuun. Naapurin rouva mua valaisi viimekesänä siitä kuin lasten vielä niin puhdas pissa on parasta lannoitetta myös syötäville kasveille ja hän kippaa lapsen potan tomaateilleen..paljon typpeä. Meil tulee lannoitetta siis litrakaupalla.

Virittelin just yrttejä pöytäpuutarhaani, viimeks yrtit ei jostain syystä lähteneet kasvuun vaik kaikki on erittäin yksinkertaista..senkun heität ruukut lampun alle ja vettä astiaan sekä 1tl ravinnetta ja töpseli seinään niin vesi kiertää jatkuvasti. Nyt yrtit on tääl pikkuhuoneessa ikkunalla ja tänne paistaa aurinko päivällä, saa siis ihan varmasti nyt tarpeeks valoa ja olis ihanaa hakee salaatit aamupirtelöön.

Parin viikon ajan on viherpirtelöä tullu tehtyä, se on jännä miten talvella ei tehny edes mieli mut kevään tullessa sitä oikeen himoitsi ja jos en aamulla tee niin tänäänkin sit jumpan jälkeen oli ihana juoda proteiinipaukku kaikkine vihreineen.

Heittelin kukat ruukuineen paikoilleen terassille, istutan kun ehdin, täl hetkel on aika hemmetin monta asiaa mitä olis kivakin tehdä..kaikki aikanaan. Terassi on niin kesäisen näköinen, just sellanen mistä aina haaveillu, nyt siel on löhösohva ja ruukut yrteille. Riippukeinu viel hankkimatta, se kulmaan roikkumaan ja sit ihana kiikkua siinä.

Lenni nukahti kylvyn jälkeen niinkun aina mut Lino tais valvoo aikas myöhään, niin no isänsä kaa nukkuivat reilun 3h päiväunet. Mä nukuin kahdet päikkärit tänään..luksusta. Pikkasen väsynytty porukkaa, ihanaa et mahdollisuus huilia ja ilta oli niin kaunis auringon paistaes ja auringonlasku upea.

On monelta suunnalta kuulunut viimepäiviltä kaikkia kovia juttuja, toivotan asianomaisille paljon voimia ja rakkautta, suuri halaus.

Elämä on hurjaa välillä ja siks muistetaan olla joka hemmetin hetkestä onnellisia ja eletään kun viimeistä päivää sillä ikinä et tiedä mitä huomenna tapahtuu. Välitetään toisistamme, näytetään se ja ollaan positiivisia. Hymy, halaus, läheisyys, hipaisu, katsekontakti, keskustelu, kuunteleminen, niin pieniä ja niin tärkeitä..mitä haluatkaan itsestäsi antaa ympäristöllesi, toivottavasti kaikkea hyvää.
Rakkaus on tajuton voima!

En ole uskonnollinen mut tää sopii tähän hetkeen nyt niin hyvin.. Hyvää yötä, jeesus myötä, kiitos tästä päivästä! : )

S