15.5.2013

Istuttamata

Tuo lyhty ollu vailla paikkaa ja käyttöä kun lasit hajonneet ja kynttilä ei tuulessa pala..sisäl ei löytyny paikkaa ja nyt niin nätti pikkuikkunalla kukka sisässään.

Ikean ihmeitä nuo kaideruukut ja kyl onkin käteviä, mul tulee niihin yrtit kasvamaan jahka saan nuo tuosta toisiin ruukkuihin, mut ihania kesäjuttuja. Aika on tosi kortilla kaiken ylimääräisen suhteen ja en tajuu koska saan kukat laitettuu, meinaan nukahtaa tähän Lenniä nukuttaes mut tiskit odottaa tai ainakin osa jos kaikkee ei jaksa. On tää välillä niin hulluu menoo.

Lino pidetty ilman päiväunii ny kohta viikon ja silti vieläkin hereil, tuntuu et se nukkuu 9h vrk..liika vähän. Tiskikone on pääl, pesukone on pääl ja luomet silmien pääl. Unelmoin et saisin joku ilta edes vartin istuu uudel terassin sohvalla johon en oo tainnu viel ees pyllähtämään. : ) Lenni on melkosen vauhdikas, eilen hajos suuri valkonen lasiruukku, tänään hopealasinen kynttilänjalka ja osaa avata ulko-ovet eli karkailee. Lino onneks kertoo aina missä menee ja kun jotain on tapahtumassa. Lino, äitin pikku vasikka : )