22.5.2013

Ilmojen halki

Tää kuva on mieheni ottama..kaunis kuva ja kaappasin sen whatsappin kautta puhelimeeni et voin joskus tarpeen tullen käyttää, niinku ny. Kuvassa näkyy Alpit taustalla.

Annelle lentokone pian ajankohtainen, työreissu lennättää naisen maailmalle, mutta myös hyvin pian kotiin takas.

OKTONAUTIT (tää kappale pelkkää sitä:)
Me Linon kaa tehtiin oktonautti tilaus Englannista..
Aiemmin jo tilattiin GupD ja kun kaupat sujui niin hyvin ja on rahaa saatu kerättyä kokoon, saa Lino nyt kasvatettua kokoonpanoa. On maalannu ja myyny kiviä ja tulitikkurasioita jne.. On leikkiny isänsä tulostamilla ja leikkaamilla paperioktonauteilla, pahvialuksilla odottaessaan niitä oikeita. Pettymys on kuitenkin nois oikeiskin leluis se et ei ne oo sellasii kun piirretyissä..että GupX :n nokasta tulis levää ja sekin GupD mikä meil tuli niin valmistelin jo kuvasta tarkkailleena et siinä ei oo oikeita saksikäsiä ja jalkoja tai et niitä ei oo ollenkaan. Hahmoja me pääsääntöisesti nyt tilattiinkin et on alukset sit mitä muovikippoja tahansa niin ompahan oikeet matkustajat.

Tänään illal joogan jälkeen jalat tuntu raskailta lenkistä ja taas mietin et miten helkkaris siitä 42195 metristä selviää : )
Tietenkin selviää, Annellakaan ei toiv tuu siel himoo kirittää ja kipittäis mun kaa höpötellen ja kerrankin ehdittäis puhuun kaik asiat kun 5h aikaa putkeen tossua toisen eteen rintarinnan : D

Mun uus pikkujippo vastustuskyvyn nostoon, heitä inkiväärin palanen kiehuun kaurapuuron joukkoon ja hauduta siel mut muista ottaa ennen tarjoilua ettei kukaan pelästy kirpsakkaa palasta. Lapset ei huomaa mitään, en itekään maussa eroo mut mummeli huomas. Sit pellavasiemen/puolukkarouhetta ja viherjauhetta 1tl ja pikkasen hunajaa ym..mitä mieleen tulee. Aiemmin kippasin aina inkivääri tai kamomillateen loput puuron joukkoon mut toi palanen siel on viel parempi.

Lenni se vierottaa ite itseään imetyksestä..tänään rupes nukkumaan tutti suussa vaik mä siinä vieres. Kättään pitää mun paidan sisässä mut siihen jäi. Oon toivonu et kaik tapahtuis luonnollisesti ja niin näyttäs menevän.

Kauniita unia!

S