26.5.2013

Pyöräretkellä

Lauantaina koko perheen voimin pyörälenkki..sama reitti kun Sennin kaa ja sit loput yksin juoksin ti ja tää oli hyvä hetki mitata se. Nätti lenkki..maisemareittejä maalla ja metsässä, yht 20km tasan..ihmeellistä miten menikin niin nappiin matkan arviointi sillon juostes ja tuli nyt hyvä mieli et jakso ton koko matkan juosta ku ei oo tullu vedettyy aiemmin ihan tuollaista ja varsinkin se helle.

Meil oli ihana retki.. Lenni ekaa kertaa pyörän kyydis ja oon unelmoinu tästä porukal pyöräilystä Lennin syntymästä asti. Aluks Lenni ei tykänny ja pysähdyttiin yhtenään, päästin jalat lopulta vapauteen niin ei tuntenu olevansa niin kytkettynä vaik turvallisuuden takiihaan niille jaloillekin omat paikkansa. Oltiin pari tuntia reisus ja pojat pulikoivat Teerijärven uimarannalla..hyr varmaan 17° vaa. Pyyhettä ei ollu mut onneks aurinko ja servetti kuivas.

Lisään viel kuvat samaiselta reisulta liukumäestä..upee viikonloppu!!

Tänää Espen kaa kahestaan Lylys saunomassa ja laituril ottaas aurinkoo..muutama tunti kahestaan ja vau mitä se ihmiselle ja parisuhteelle tekeekään! Ei olla ravintola/leffa/kaupunki ihmisii vaan sauna/kylpy/mökki tyyyppei..niinkun meidän häätkin jo sen kerto hyvin :)

S