4.5.2013

Lakko

Tääl pimees ei nää näppiksen kirjaimia..tää puhelin hajoo ihan kohta, kamera ei toimi..joku virhe ja salama vilkkuu itekseen ja nyt ei valoi enää näppäimissäkään.

Puolet ajatuksista menee jo ohitse kun sormet hakee oikeita kirjaimia..niin mun on pitäny kirjoo mun lakosta..

Sokerivehnälakko. Haluun tän kuukauden ennen maratonia olla ilman noita kahta riiputtavaa tekijää. Nyt meneillään kolmas päivä ja tiukkaa tekee edelleen..tajuton makeenhimo. Oon herkutellu todella reippaasti helmikuusta asti aina vappuun asti ja jatkuva paha olo, vatsa kipeä ja väsymys siitä makeasta, tuli mitta täyteen ny. Ja parasta valmistautumista juoksuun treenaamisen ohella on pitää itsestään huolta ja siihen ei paha olo sovi. Sokeri ja vehnä tukkii munuaisten toimintaa kuten sianliha, appelsiini ym muut sitrushedelmät paitsi sitruuna, mansikat paitsi luomu, kaakao, kahvi, lisäaineet jne.. Tää perus lista minkä sain sillon Linolle joskus käyttöön. Yritän vaalia sisäelimiäni ja maksalle parasta kalaöljy.

Pyrin huolehtimaan että kehoni sais kaikkia vitamiineja päivittäin, en tiedä paljonko kroppani niitä kaipaa mutta tarjoon edes vähän, aikalailla fiiliksen mukaan et mitä milloinkin tekee mieli. Vihersmoothiee on ruvennu taas tekemään mieli päivittäin talven jälest ja sehän parasta proteiinijuomaa ja toivottavasti kaik ny aattelee jo et vihreistä saa eniten kuituja, vitamiineja, kalsiumia ja proteiineja verrattuna muuhun ravintoon.

Päivän mittaan tulee päähän juttuja et mitä haluaa tänne kirjoittaa ja taaskaan en todellakaan muista et mitä..

2h lenkki tänään ja ihana päivä ja ilta poikien kaa, kaupassa Lennikin jo vapaana juoksenteli.

Makeenhimoon hunajaa, luumuja, omenaa, rusinoita, maitokahvi kerran päiväs ja teetä paljon paljon. Ihan varppiin viikon jälkeen rupee helpottamaan makeenhimo ym.oireet sokerivehnään riippuen.

Heippa

S