21.5.2013

Huhhellettä

Tänään oli pitkä lenkki, viimeinen sellainen ennen maratonia..tältä pohjalta ehkä vähän ristiriitaisiakin ajatuksia. Tuntuu et miks sitä menee itteensä kiusaan maratonille kun ei oo mikään pakko, parasta ollu tää treenaus ja nyt kun vika lenkki oli täs niin tekis mieli ilmottautua syksyn tapahtumaan ja juosta sitä kohden ja sit taas olla juoksematta itse tapahtumaa. Ilmoittautuminen on paras personal trainer!

Sennin kaa eka vajaa tunti ja sit saatoin sen kotiin, join ja täytin pullon kookosvedellä ja eikun radalle takas. Kertaan tähän nyt viel lenkin muistiin et voin joskus mitata sen.

Senniltä isoo tietä kangasalalle päin kunnes tulee alikulkutunneli ja siitä hiekkatietä ja sillan yli Hietaan mistä Eräjärventielle ja sieltä jätepisteelle josta hiekkatietä kohti Sairaalaa ja radan yli edelleen..asfalttitielle ja siitä suoraan Sennille, juomatauko ja lähdin kohti ohitustietä josta tosin tipautin heti ramppia kankaantielle sinne alas ja sitä pappilankankaalle, käännyin oikealle ja leppästentielle vasemmalle..poikkesin vessas vaaril ja muoril ja siitä heti kohti Teerijärven uimarantaa, raikasta vettä kasvoille ja iholle, käännyin takas ja pieneläinhautausmaan kohdalla hyppäsin metsätielle mikä johti paltanmäkeen, sieltä jäähallin kautta ohitustielle ja isoa tietä takasin suoraan Sennin pihaan.

Tuo lenkki kesti 2h40min ja 10min saa ottaa pois taukoihin. Ihana maisemareitti ja metsäpolut ihan parhaita. Sinne uimarannallekin juoksin vahingos kun unohdin aiemmin kääntyä kohti keskustaa, mut se oli hieno kokemus. Helle asetti haastetta ja nestettä meni reilu litra koko reissulla ja nyt illal pari litraa lisää. Välillä tuntu polvessa jotain mut muuten kulki ihan hyvin ja tän puitteis maratonista selviää mut onhan se viel tuplat lisää tuohon :)

Mielenkiintoista nähdä miten siel Tukholmas menee ja siihen vaikuttaa niin moni asia. Mut ei tollasta tän päivän upeaa lenkkiä tulis tehtyä ellei olis ilmottautunu johonkin. Aurinko se paisto ja rusketusrajat tuli..juma se oli hienoo kipittää yksin siel mettäs, jaksaa tätä härdellii kotona.
Lenkille lähdettiin jo puol kolme ja viiden jälest olin kotona takasin.. Esa haki lapset ja näin meil oli viel koko ilta aikaa.

Haettiin ihana keinuteline pihaamme, mikä siis saatiin omaksi..tää perjantai lenkki ja kun kehuin telinettä yhden pihan kohdal ja omistaja tokaisi et tuu hakeen pois : ) Se on niin nätti vaik kaipaakin vähän maalia.

Jaksoin viel siivota keittiöö ja vaik eilen imuroin niin Espe se imuroi taas ja sitä imuroitavaa oli..kai kun ovet auki ja ravataan eestaas. Pyykitkin tuli viikattua ja lapset kikattivat ja riehuivat sillävälin niin oma-aloitteisesti et käytin tilaisuuden hyväks ja taas pääsee käveleen kun ei telineet oo tiellä. Kuivauskaappiin menee pari koneellista piiloon, se ihan huippu vaik ahrvoin sitä päällä pidänkään.

On niin väsyny olo koko kropassa että ihana nukahtaa nyt ja toiv hu ei nukuta pommiin niinku tänä aamuna herättiin kun mummeli asteli sisälle : ) ihanaa oli nukkuu.

S