3.5.2013

Paliksen salis

Nukuttiin suht sikeesti viimeyö..en antanu Lennin nukkuu toisia päikkäreitä vaan touhuttiin koko ilta jottei väsymyksestä johtuvaa kiukkua tulis. Lähdettiin koko perhe paloasemalle. En tiä mitä oltiin aateltu treenaavamme mut kyl se oli niin et toinen katso lapsia ja toinen teki.

Soutua, leukoja kumpparilla, vatsoja rullan kans, kahvakuulan yleisliike, haukkarit ja tangos roikkumista. Siinä se, sopivaa pikku liikettä niskoille. Lapset kyllä viihtyivät siel varsinkin soutulaitteessa mut ei se sali lasten paikka ole, kaikkee painavaa ja kompasteltavaa. Lopuks istuttiin autohallissa veneessä, Lino oli Kapteeni Valkoinen ja Lenni Kwazii Katti ja äiti kai se apina Shellington kun kiidettiin pitkin merenpohjaa aluksella ja isi sai heilutella painoi kaikessa rauhallisuudessa.

Lenni nukahti ysin jälest ja kuuden jälest on jo taas pystyssä. Linon kaa lueskeltiin viel kympin jälest Pupu Tupuna tavaratalossa minikirjaa, mikä oli sokkarin kassal 2,50e. Mul ollu sama kirja pienenä. Isi kuorsas jo kun Linon kannoin sen viereen illal unille. Me ollaan Linon kaa yökukkujia..ihanaa kahdenkeskistä aikaa ; )

S