7.5.2013

Kelloa vastaan

Mä elän sillon täysillä kun saan mennä kelloa vastaan.
Sana kiire kuvaa tätä päivää hyvin vaikken sanaa halua käyttääkään sen negatiivisen vivahteen vuoksi.
Hektinen on kivempi sana : )

Nyt kotona ja kello saa olla mitä on..enää ei sil merkitystä kunnes kuudeks Sennin synttäreille..Onnea systeri, taitaa olla jo 26vuotta..pikku-Senni!

Suloiset pojat nukkuu, Lenni ulkona, Lino sängyllä ihan nurinpäin. Olin himas tiukille niin et äite ehti just kotio asiakasta vastaanottamaan. En huomannu montulla katsoo kelloa ja sit tulee jo hoppu kun tajuaa et fillaril kestää puoltuntia sotkea kotio. 23min tarkalleen..enemmän alamäkee.

Ihanaa olis kulkee koko kesä pyöräl jos vaan on viitseliäisyyttä siihen. Pitänee ottaa niin tavaksi ettei sitä enää kyseenalaista niin kauan kun lapsia ei tarvii kuskata mihinkään. On tää luksusta kun päivän liikuntakin on periaattees ny tehty. Vaik vois sitä viel synttärijuhlille vaunutella.

Makaan sohvalla, Masi on mun kylkeä vasten, turkki turkkia vasten. Koskahan sitä uskaltautuu uimaan luonnonvesiin ja eroon talviturkista. Söin muuten mustaamakkaraa taas tänää kun isä toi sitä töihin, hyvää on mut kyl potkii ylös näin jälkikäteen.

Oon jo ihan innoissani huomisesta pyöräilystä töihin ja töissäolosta, on siel niin ihanan hektistä, onneks ehdin tuon huhtikuun työjuttui treenaileen ennen tätä kesäshowta, kaikki siel niin kehittyny ja asiat selkeempiä kun ennen äitiyslomaani. Hienoa eteenpäin menoa. Huippukiva työpaikka.

S