25.5.2013

Täyskuu ny

Heräsin vähän yli kaks ja katoin ulos..täyskuu se siel möllöttää, se on nyt just ihan täys, ilmankos valvottaa ja tuli mul kyyneleet silmiin tänään illal..tapahtuu yleensä täyskuun aikaan et on herkimmillään kaikelle mahdolliselle.

Oltiin sovittu Espen kaa et lapset unille ja mennään vähäks aikaa vaihtaan kuulumisia soffalle mut heräsin tosiaan kahden jälest ja oon kai nukahtanu jo ennen Lenniä.

Repesin nauruun kun täs sängys makasin ja luin kirjaa ja Lenni mönkii yleensä siinä aikansa mut nyt otti ritolat ja vähän ajan kuluttuu kömpi takaisin viereeni niin oli visiirillinen kypärä päässä!! Ja niin ylpee ja suu hymyssä, silmät loistaen sen kypärän kans..kekkuli!

Ei jätkää väsyttäny viel kympiltäkään ja pian kanto kirjoja sänkyyn ja luetaan kirja kaks illal ja yleensä yks aamul. Viel pari kk sitten ei kirjojen luku yhdes onnistunu, halus vaan ite lukee mut nyt osaa niin hienosti kuunnella ja käsittää homman ja sormellaan näyttää eri hahmoja ja kukkia kirjasta ja selittää omalla kielellään. Tuntuu tosi hauskalta lukea sen kans ja onnistuu niinkin et kummatkin pojat sylis ja porukal luetaan.

Ihanaa et toi täyskuu selittää mun olotilaa!! Sitä joskus ihmettelee et mikä mua vaivaa vaik huippukiva päivä ollukin tänään mut joskus sitä turhautuu liian helposti ja ihmettelee et miks mä hoen jotain tai puhun Linolle negatiivinen väre käskyissä tms.. Vaik oonhan väsynytkin ja univeloissa välillä melkoisestikin.

Kotipäivä tänää, tosin Lennin aamupäiväunien jälest käytiin montulla hoitaa päivittäisasiat lasten kans. Lino sai oktonauttitulosteita ja jopa tarratulostimellakin väritettäviä oktonautti-tarroja. Lenni rämpytti laskimia ja halus muutenkin tänään olla koko päivän mun sylis ja pitää sellaista kitinää koko ajan..ikävä kitinää, muistelen et Lino oli tuos samas iäs niin kiinni ja sylissä vaan kokoajan.

Huomisen ohjelmassa pihahommia ja koko perheen pyöräretki..viel ei toista penkkii asennettu mut toiv se onnistuu ja päästään maisemalenkille sekä lopuks Meijerin Kivikauden avajaisiin!! Siel oli pomppulinna viimevuonna, nyt en oo varma et onks, mut pyttipannua ja elävää musaa ainaski!

S