27.5.2013

Tänää

Tosi style kuva :) Hyvä tapa laittaa asukokonaisuuksia muistiin mut mies ottaa yhden kaks kuvaa sanomatta koska ja toinen valottunu että näin : ) Anne kun nappaa heti vähintää kymmenen jos asukuvii otetaa, paras olis napata joka aamu ja sit tehä kuukauden koonti, tuppaa unohtumaan ja aina sitä miettii et mitähän pukis ja useimmiten ne samat on viikon pääl eri versioineen.

Tää ihanan raikas kesäasu moneen lähtöön, ohuenohuet pehmeet housut..ei tosin yhtään mun väriset mut niin kivat päällä, neuletakki ei harmi kyl täs näy mut on edestä ja selästä isokuvioista pitsiä, ihan reikänen siis läpi näkyy ja jos alla värikäs paita niin luo hienon tekstuurin..tänään ihan classic linjalla valkoisis kun housut jo niin räväkät vaikkakin hillityt.. Hihaton pusero vuosia vanha, oli mun lemppari viimekesänä ja menee tänki kesän..sopii kaikkien kaa. Kengät Hangosta aleilta viime syksynä.

Lenni lainavaatteissa kun joi reippaasti ite mukista ja loput päälleen. Oltiin ystävien pihassa omenapuiden katveessa iltaa viettämässä. Syötiin ulkona, keinuttiin, kiipeilypuita, suuri hiekkalaatikko ja leikkitraktori. Lelujen vaihto..ikean kassillinen meille ja pakattiin samanlainen jo heillepäin.

Ja pienen pieni vauva kurkkas meitä naapurista..sil vauval laskettu aika vast kesäkuus ja jo 5vkoo maailmas..painoo ny reilu kaks kiloo..ihan älyttömän pieni mut kuulemma siel oli syntyny 600 grammasiakin ja ne vasta minejä on!!

Aamul täti tuli leikkaa mun ja Linon hiukset..lähti 15cm mult ja Linolta muutama sentti. Äitel oli naurujoogakeikka ja tuli vähän myöhemmin. Senni tuli palauttamaan auton kun lainas sitä hesaa ja kun töihin lähin sytty bensavalo, joutuu vähä kuittaan asiasta ;) Sit tuli täti ja isovaari hakemaan kaappeja ja ne siinä hätsynpikaa tyhjättiin ja kannettiin kärryyn. Ihana luopua tarpeettomasta tavarasta ja nyt niin avaraa joskin sotkusta..nää tavarat etsii paikkaansa pari vkoa. Töihin myöhäs ja en montaa tuntii ehtiny olemaan mut pääasia et työt hoituu ja asioita pystyy hoitaan puhelimitse vaikkei toimistol olekaa. Kunhan viikkotunnit täyttyy niin hyvä.

Juoksun suhteen moninaisia ajatuksia..katotaan sit la aamuna et juostaaks vai ei :) Jotta kaikilla on hyvä olla..mitään ei oo hyvä tehä väkisin.

S