28.5.2013

Terveyttä lisää

Piti viel kirjoo et kuin pienetkin asiat merkitsee paljon ja yks dokumentti kerto hyvin kun mies, hoikka, suht energinen 45v luuli olevansa täysin kunnos ja sit sille tehtiin täydellinen lääjkärintarkastus verisuonten ja sydämen kuntoa myöden ja luvut ei olleet kovin hyvät.

Mies piti mehupaastoo neljä päivää jonka jälkeen söi mitä söi mut aina kahtena päivänä viikos eli kasvisravinnolla. Kuudessa ja niin edespäin kahdeksassa viikossa tän tyypin arvot oli ihan huikeesti paremmat ja tuloksii verrattiin samanikäiseen mieheen joka eli pelkiltään laadukkaalla ravinnerikkaalla elävällä ravinnolla eli raakaruoalla.. Alkutilantees näil miehil arvot ihan kun yö ja päivä mut tää paastotyyppi kiri hyvin näil kahdellakin kevyemmällä päivällä per vko.

Lohduttavaa eikö vaan..siis tuo ukko söi välil roskaruokaa ja ei niin kauheesti välittäny mitä suuhunsa laitto viikol ja sit viikonloppuna valmistivat herkullisia tuoreita kasvis- ja salaattiaterioita. Aattele jos tuo olis toistepäin eli viikol söis kevyemmin ja viikonloput herkuttelis..mikä hyöty siitä oliskaan!

Tuo ukko muuttu tosi paljon siinä kahdeksassa viikossa terveemmän näköiseksi ja sai energiaa huikeesti lisää. Ja kaik niin suht helpol.

Me syömme itsemme hengiltä..keho parantaa itse itsensä kun sille antaa mahdollisuuden siihen. Nesteytystä ja antioksidantteja, aminohappoja, ei tarvii nälissää olla mut syö helposti sulavaa ja elimistöä kuormittamatonta sapuskaa mahd paljon niin eiköhän tapahtu muutosta!

Ite oon ratkaissu asian niin et aamupala kauravelliä marjoineen..paljon vettä ja sitruuna siis jo tyhjään mahaan ja sit lounaaks vihersmoothie.. Mut loppupäivän syön mitä sattuu vaikken roskaruokaa syökään niin leivonnaisille niitä tarjottaessa en osaa sanoa ei. Mut puolet päivästä menee kevyemmin ja jaksaa töissä kun ei ahda tukevaa lounasta vaan kevyttä ja piristävää vihreää. Vaik tosiasias ne tukevammat sapuskat tulis sijoittaa aamupäivään ja kevyemmät iltaan jotta ruoansulatus saa yöl levätä ja mahdollistaa paremman unen laadun. Sinne suuntaan sit joskus mut nyt rakastan liikaa syömistä ja keittiös odottaakin kattilallinen puuroo..

S