19.5.2013

Lennolle

Tsekkasin just Espen reissukuvat sen puhelimesta ja jäin siinä samal koukkuun meidän Thaikku kuviin. Oon ihan valmis tilaan uuden matkan. Tää meidän tammi-helmikuinen reissu oli ihan älyttömän onnistunut ja koska vaan uudelleen sama paikka sama aika. Oltiin jo sitä mieltä et et ei enää reissuun ja nekin rahat sit elämiseen ja kodin laittoon ja viimeks aloitettiin säästäminen jo vuotta ennen niin matkarahat kerty pikkuhiljaa.

Upee keli tänään, kaivoin biksut esille ja pojat viihty hanallisen vesikanisterin kimpussa. Toin Tampereentuliaisina Linolle suihkupullon ja se kovas käytös ns.vesipyssynä.

Espe tuli illal himaa ja kun Lino oli kastellu isin märäks ja itsensä ja Lennin, meno vaan kiihty sisäl, rauhoitettiin tilanne ja lähdettiin Linon kaa retkelle. Otettiin polkupyörä pojalle ja kypärä päähän, hienosti ajelee itekseen, mul on varmasti Linosta viel lenkkiseuraa tänä kesänä. Jarrutus viel hakusessa tiukanpaikan tullen vaik sen osaakin mut ei sillon kun oja lähesty, katseli et mihin se äiti jäi selittään mäkitreenistä Sofian kaa, mut ei sattunu yhtään sano Lino.

Onninpolkua sillalle ja jatkettiin paljasjalkaisin pitkospuita laiturille ja takas..oli jännää kun mahottomasti vettä ympärillämme kasvillisuuden kera, et ei voinu juosta vaan keskittyä pysymään puitten päällä. Heiteltiin kiviä järveen kaksin käsin, soudettiin soutulaitteel tai oli gup x sillä hetkellä ja mun tehtävänä oli olla kourana mikä kaivo hiekkaa kun Lino ohjas alusta.

Oon opetellu roikkumista ja puolapuilla menoo vai mitkä ne on kun käsin roikkuen mennään puolalta toiselle. En oo ennen päässy yhtään mut nyt yks puola enemmän taas kun viimeks. Upee toi onninpolku virikkeineen ja ilta-aurinko lämmittää. Mukavaa kahdenkeskistä aikaa Linon kaa, tuli tarpeeseen itellekin, on Lenni sen verran vahdittava hääräilijä ja vie suurimman osan huomiostani.

Tuntuu et väriä tarttunu jo iholle vaik en kauheesti auringos oo ollu ja pysyttelenkin mielummin varjommassa jos mahdollista, sitä ehtii päivettymään kesän kuluessa varmasti ihan tarpeeks moneen kertaan. Valkoset koivet kyl oli nätimmät einiin valkoisina.

Anne oli nukkumas meil tänää päikkärit ja ehdittiin pihassakin hengailemaan. Meil olis ollu tärkein treeniviikonloppu maratonille tähtäykseen mut ei taidettu tehä mitään juoksuun liittyvää, ei lenkin lenkkii la-su ja pe kin suht kevyt. Paitsi että pitkä lenkki tuli juostes eilen kaupasta toiseen : )

Fiilispohjalta täs kaikki tapahtuu, ei ressingiä..voi kun sais tän saman asenteen kotitöidenkin osalta. Kämppä huutaa imurointia ja pyykkiä ehkä kuus koneellista viikkaamatta jne..noi tädille lähtevät kaapit tyhjentää mut mihin jne.. Olipas mukava kirjoittaa ne tähän niin nyt ei tunnu enää nii isoilta asioilta :) tulee hetki kun saa aikaseks ne sit joskus.

Heippa

S