20.5.2013

Hiekkalaatikko o hjelpa mej!

Meil kävi niin mukavasti et mummeli ja pepe oli la treel peräkärryn kera mm. ikeas ja sieltä saatiin samaan kuormaan sängyn runko, metallinen valkoinen 39e..pyörillä, kuuluu samaisen parvisängyn alaosaksi ja nyt ei tarvii meitin enää nukkuu lattial Lennin kaa tai kunhan eka saadaan sänky kootuksi..tuol se on pahviloodas viel ulkona.

Joo mut mitä tänään tehtiin niin kuormassa tuli meille hiekkalaatikko kannella ja se olikin nippu lautoja ja asennusohje. Kun isi oli reeneis, me poikien kaa laitettiin haisemaan ja lautanipusta syntyi laatikko, kannetkin aukee ja suht tukevalta tuntuu. Ruuvit menee tanssien, täytyyhän itetehdynleima jossain näkyy.

Lino piteli tiukasti laudoista kii kun pusersin ruuveja kii isin porakoneella ja Lino ihmettelikin et osaaks äitikin sitä käyttää.. Lenni se tyhjensi ruuvipussia kerta toisensa jälkeen ja ruuveja haeskelin pitkin nurtsii mut hauskaa oli. Laatikko on valkoista maalia vailla ja eikun hiekkaa sisään. Mistä hiekkaa saa hakea??

Puhallettava allas saatiin melki keuhkoil valmiiks, tosin jätin vähän huomisellekin ettei nuppi tuu kipeeks. Mieletön lämpö tuol pihal..toppi ja shortsi meiningil koko illan pihas ja töissä palelin päivällä vaik oli pitkää vaatetta.

Eilen oli kova väsymys, pää kipee ja ketutus kaikesta tekemättömistä, vaik kiva päivä olikin mut oon niin herkkä vähänkin olotilaan jos ei tunnu hyvältä, negatiivisuus sucks..vai miten se sanotaan : ) tänään huippufiilis vaik ei meinannu aamul silmät aueta mut iltaa kohden energia senkun lisäänty. Ja vaik vannoin et tänään meen nukkuun viim kymppi niin paskat, täs mä meinaan viel ulos lähtee koirien kaa jahka Lenni on täydes unes. Niin upee ilma siel!

Oon ylpee hiekkalaatikosta, et se kasassa ja kun viel maali pintaan niin siitä tulee kaunis ja Lino voi koristella sen mustalla maalilla ja kirjoittaa vaik kylkeen Lino&Lenni.

Huomen haetaan keinuteline, se oma tarinansa ja en ees muista et kirjosinko jo tänne mut lenkkeiltiin pe Sofian kaa yhden talon ohi ja sanoin et kato kuin kaunis keinuteline..maksaisin tosta vaik satasen..no talon omistaja oli pihal ja kehuin hänelle sitä telinettä ja kysyin et myytkö mulle niin heitti takas et tuu hakeen pois..hän etsii siihen keinulaudat ym.tarvikkeet. Whaaat? Jee! Ja rahaa ei edes halunnu, mut pari kymppää aion antaa. Lapsilla on onnenpäivät, meil on leikkipuisto pihassa! Niin kauniskin sit kun valmis. Lenni muuten pysyy aika kivasti pihassa vaik autotie houkuttaakin välillä, ymmärtää rajat, onneks. Ei siis vieläkään tarvii aidata pihaa vaik se hyväksi olisikin koirienkin takia.

Sain kuvat ladattua kamerasta koneelle ja pari kuvaa tuos jo laitoinkin tänne tältä iltaa. Sen enempää ei malta koneel olla mut yritän ne kuvaajan kuvatkin jakaa mahd pian.

Mitäs muuta. Ei muuta kun huomen ohjelmas pitkä lenkki siskon kaa ja illal maalikauppaan. Kesä kestää 3kk ainakin, vähänks on hienoo ja kun sataa niin ehtii sit viikkaan niitä pyykkejä ja nukkuu päikkärit. Kaik käy, valoisuus huikeeta ja Masin pissatuskeikat klo 5-6aikaan aamul antaa mahdollisuuden kokea tajuttoman kauniit auringonnousut jotka muuten jäis ilman vinkuvaa Kaamaa näkemättä. Tänä yönä olis kyl kiva nukkuu..sen ulkoreisun jälkeen kun uni ei ihan hetkes tuu ja sit jo jompikumpi lapsista herääkin.

Mulla tulis tätä tekstii niin paljon kun vaan kirjoittaisin..mut muut hommat jo odottaa..paitsi et pakko viel harmitella kun Tukholmas asuvat Espen sukulaiset on just reisus sillon kun me sinne menossa 1.6 ja voi mikä harmi..matkan tarkoitus oli tavata heidät ja toki mun juosta maraton mut yhtä tärkeä ajatus oli poikien viettää päivä heidän luonaan.

Väärinkäsitys ajankohdan suhteen, kun puhuttiin et toukokuun lopus ja enhän mä itekään tienny sen tarkemmin ees koska maraton on, koulujenloppuviikonloppuna, niinhän se aina. Mitäs nyt tehdään..ei lasten kaa yksin oo helppoo olla päivää Tukholman keskustas, ei turvallistakaan kun juoksevat eri suuntiin..ihan eri asia jos olis kaks aikuista valvomas. Onks ehdotuksia, vinkkejä? Kotipäivä tukholmassa? Miten? Ei laivan hytissäkään kiva oo olla ja laival paikat kii kun kaik maissa. Sellanen paikka mis vois päiväunille mennä ja huilia, sais ruokaa ja olis ulkoilumahdollisuus ilman väkipaljoutta.
Har du idea?..tacktack!

S