18.5.2013

Lenni citys

Istutaan Lennin kaa soffal ja Krista talar svenska på television. Lenni juo onnessaan stadium- vesipullosta, miten voikaan olla noin onnellinen yhdestä pullosta, paljon parempi kun ykskään nokkamuki!

Lenski istuu kun äijä ja vatta täynnä tattarimakaroneja. Mitä ei ite jaksanu..syötti mulle hienosti lusikalla ja osu niin hyvin mun suuhun, niin hauskaa!

Anne oli meil viimeyön, tankattiin vitumiineja aamul sitruuna,msm, camucamu,merisuolavettä, kaurapuuroo mustikoin ja pellavarouhepuolukka seoksel, viherjauhetta, maitoheraa, aloeveraa, frantsilan yrttijuomaa, kalaöljyä, d- ja b-vitamiineja. Kasvissosekeiton kiehues valmistauduttiin Treel lähtöön ja Lino tipautettiin mummille, halus jäädä sinne myös yökylään.

Lenskin kans katsotaan just tartu mikkiin, poika onnessaan jammaa ja taputtaa..ihana! On oppinu sanoja: kato äiti, haukku, Lino, hihhihhii ja hohhohhoo jne : ) Laulaa just kovaan ääneen kilpaa Kristan ja Diandran!

Keliakia messuilla tavattiin tuttuja ja tutustuttiin uutuus erikoisvalioruokiin. Tosin kauheesti uutta ei tullu vastaan, vieroksun lisäaineiden täyttämiä gluteenittomia valmistuotteita ja kivoin löytö oli nuo tattarimakaronit jotka kiehuu vain 2min, tarjoilin ne yrttien ja voin kera. Nam.

Hartiat ihan jumissa tästä kaupunkipäivästä, Lennii tulee kannettua huomaamattaan melkoisesti. Messuil lounastettiin termarista lämmintä kasvissosekeittoo, kaikki samasta kiposta, mä, Lenni ja Anne. Tyttöjen jäädes TampereTaloon kuuntelemaan Satu Silvoa, me Lenskin kaa kärryteltiin Stockalle, ihana oli kävellä pitkin kesäkatuja, tilattiin pari lehti/puutelinettä ja kiikuttiin rottinkiriippukeinus, tutustuttiin myyjän avustuksella veitsiin ja nappasinkin mukaan keraamisen veitsen ja kuulin et perusveitset tulee teroittaa vähintään kerran viikossa, ihmekös porkkanoita pilkkoes on ranteet ollu kovilla.

Lapsille vaatetta alerekistä ja Lenni innostu arskalaseista ja osas laittaa ne ison hymyn kera kerta toisensa jälkeen päähänsä, isot mustat ja kuitenkin niin pienet mutta niin tyylikkäät lasit 4 e. Lennille kaks bodya ja Linolle pari paitaa. Lapset kasvaa ja Lenni niin iso et Linon vanhoi bodei ei enää täs koossa löydy.

Suunnattiin kohti Clas Ohlsonia mut ohi mentiin kun aateltiin Lennin antaa nukahtaa päikkäreil ulkoilmassa ja poikettiin Cottonissa..sen putiikin vois tyhjentää mikä tehtiinkin viime syksyl aleis ja ne mk kengät meil nytkin oli kummalkin jalas, niin ihanat. Maltettiin mielemme ja ihailtiin vaan aatellen et kaik kaunis on turhaketta siis jos on jo jotain viel hyväkuntosta niin miks ostaa uutta. Käytetään vanhat eka loppuun.

Suunta kohti uutta Ruohonjuurta ja Annelle ostamaan puhdistuskuuria, vehnänorasta, ohranorasta, levää jne.. Ostin palashampoon ja hiusvärin, Lennille riisi- ja hirssivelliä..nii helppoi pikapuuroja, välil vaihteluu kaurapuuroon. Siel oli niin loistava palvelu ja ihanaa tietoo ja vastauksia mieltä askarruttaviin asioihin..esim tankkausravinteet urheiluun ja kotimaiset c-vitamiini ja yrttivalmisteet. Ihan huippukauppa ja se smoothiebaari kaivattu lisä toisellekin puolen kaupunkii.

Lenni nukkui rattais pitkän tovin ja me istuskeltiin ja nollattiin hetki, upeita iloisia ihmisiä ympärillä. Kaik meni päiväs niin täydellisesti ja vielkun sain siskon kii ja selvis et pääsen sen kyydil himaan ja Anne sai jatkaa suorilta menoihinsa. Asiat siis vaan meni kokopäivän itekseen eteenpäin ja kaik nappiin vaik mitään suunnitelmia ei sen koommin ollu. Clas ohlsonille ja Anne hakemaan sillä aikaa kaaraa lähemmäs parkkiin, isin ja erjan huikeelle parkkipaikalle keskelle keskustaa. Säilytyskoreja, harmaanhopeisia metallirinkulalla leluille ja vaatteille 5,90e..niin hienoi! Korvakuumemittari, galaxy tabille kotelo, Linolle oma suihkupullo rikkoutuneen tilalle jne..

Juma toi Krista vetää esitystään täs Tartu Mikkiin ohjelmas..en oo ikinä viel nähny sen esiintyvän..upee meininki! Kyl tekis mieli valvoo viisut ja nähdä sen veto.

Poikettiin hm llä..kello oli jo puol kuus ja kaupat menos kii mut vitsit me ehdittiin vaik mitä..tajuton vauhti meil ja nappasin valkoset farkkushortsit, Annen etsies ikkunalla olevaa mekkoa..kaik shortsit mul isoi, toivon vaan et pysyis ny koko täs, heittelee aikalailla välillä, vaik ei vaakaa meil oo mut vaatteissa se tuntuu.

Kamat autoon ja sit pikavisiitti Stadiumille, mistä matkaan lähti ihan parhaimman mallisia hipsterskalsareita minkä rajat ei persees näy kireidenkään housujen alta. Senni oli bongannu valkoiset Niken trikoot mis hopeekuvioo ja menee niin jokapaikan housuina kun nike merkkikin vaan yläosas, upeet ja ei aina sitä perus mustaa.

Juoksu/urheilushortseja menin ostaan ja löytykin hienot Under Armourit musta/pinkit, mul ei oo ollu yhtii shortsei, paitsi reikäset 10v vanhat ja pitkät housut näillä keleil liika kuumat. Siis me oltiin siel jotain varttii vail ja ehdittiin sovittamaankin ja 5 yli kaupasta pihalla :) Lenkkareiden hankinta sit toisel kertaa..ne niin tarpeen, näil nykysil jo yks maraton ja kaikki treenit vedetty viimesen 5,5v ajan.

Sennii venaan Ilveksen aulaan mis sopiva vaipanvaihto ja Lenni vapaaks juoksentelmaan. Suomen jääkiekkopelin loppuminuutit, hävis 0-3. Käveltiin Ojakadulle Sennin autolle minne Anne kurvas täyteen lastatun autonsa tavaroiden siirtoon. Lenni kipitti Senni-tädin kaa käsikädessä pitkän matkaa..ihanat!

Mul loppu äsken akku ja pelkäsin et tää koko teksti katoo mut onneks löytyi luonnoksista..jos ei olis ollu vastaanottajaa niin sit ei olis tallentunu, niin käyny liian monta kertaa.

Lenni nukahti syliini ennen kymppiä ja mä tääl kovaan ääneen lauleskelin tartumikkiin biisei ja nyt sain nähdä Kristan Eurovision esityksen..on se menevä mimmi! Lennin laskin jo viereeni mut kömpi taas syliini nukkumaan, rakas pieni.

Nyt kaivan Annen lähettämii kuvii tän viestin liitteeks. Juon inkivääri/kamomilla teetä..meinaa migreeni pukata. Käsiä pyörittelen ja kunnon nestetys käyntiin niin eiköhän laannu. Mul nyt niin hyvät keinot särkyjen ehkäisyyn.

Tää 08 Belarus ei nappaa..nätti barbie mut laulu ei toimi. Moldova oli ihan hyvä ja Kristan esitys niin energinen..muut ei oo iskeny, voi miten jännää nähdä kuin pärjää.

Tää ihan unelmaa olla ns.yksin himas. Tääl melkonen sotku..aamun puuro ja soppakattilat tiskaamatta ja tavaraa pitkin poikin. Tääl teeveehuonees istua kökötän, tää niin harvinaista. Mieletön viikonloppu!!

09Malta, makeen väriset housut ja ihan ok esitys.
Äitel olis Eurovision studio mut en jaksanu lähtee..tää kotona olo näin yksin on mukava kokemus. Nukkuminen olis kai järkevää :))

10Russia ihana!

Lino kysy eilen Vallesmannin vessas "äiti onks tää ihmisten vessa?" häh? "Ihmisten vai naisten vessa?" naiset ja miehet on kaik ihmisiä ja lapsetkin on ihmisiä!! : D

S